Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0-1


Καλό ξεκίνημα για τον Αστέρα Βάρης στο γήπεδο της Αγίας Άννας Αχαρνών, με νίκη 1-0 επί του δραστήριου γηπεδούχου Νικολακάκη. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποίησαν. Στο 15’ ο Παπανικολάου με προβολή έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ ενώ στο 20’, το 25’, το 30’ και το 45’ ο Ζουρούδης δεν ευτύχησε να σκοράρει, όπως και ο Παπάζογλου στο 40’. Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας συνέχισε να υπερέχει και μετά από σειρά χαμένων ευκαιριών στο 67’ ο Μανάλης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0. Στην συνέχεια ο Νικολακάκης αντέδρασε, πήρε πρωτοβουλίες, ανησύχησε την άμυνα των φιλοξενουμένων και παραλίγο να ισοφάριζε στο 89’ όταν ο Μαβίδης με γυριστό σουτ στην κίνηση, ανάγκασε τον Μαρινάκη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του…
Διαιτητές: Ε. Αντωνίου (δεν έδειξε σε κάποιους παίκτες 2η κίτρινη κάρτα) – Σπυρόπουλος, Καραθανάσης. Απεβλήθη στο β’ μέρος από τον πάγκο ο παράγοντας του Νικολακάκη Χρήστος Διαμάντης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Α. Παπαδόπουλος): Μπάρδης, Δαμιανίδης, Νίκας, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Τσαλερίδης (77’ Αναγνώστου), Αλ. Παπαδόπουλος, Χήρας (53’ Κωτσόπουλος), Μαβίδης, Μινοσιάν, Καβάσης (62’ Λιγκομπόρα).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Παπανικολάου (69’ Λεοντίου), Δημητρόπουλος, Ζουρούδης (88’ Τσακίρης), Δ. Παπάζογλου (59’ Μασκλαβάνος), Νιούμαν (54’ Μίχος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money