Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με την φράση «σ’ ευχαριστούμε Παντελή για όσα έκανες για την ομάδα μας», ο γενικός αρχηγός της Βουλιαγμένης Στέφανος Κυριαζόπουλος, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του προπονητή Παντελή Βασιλακόπουλου με τον σύλλογο, ύστερα από μια ιδιαίτερα επιτυχή διετία (2010-2012), που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο (Β’ κατηγορία).
Ο κ. Βασιλακόπουλος δούλεψε σκληρά με την Βουλιαγμένη. «Έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, κι έγιναν μια οικογένεια όλοι μαζί. Όλα τα ωραία όμως, τελειώνουν κάποτε… Για διάφορους λόγους, η συνεργασία έληξε αλλά ο Παντελής θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας, ελπίζοντας κάποτε να ξανασυνεργασθούμε», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κυριαζόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Του εύχομαι καλή τύχη και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει τις επιτυχίες του. Χάρηκα που απέκτησα ένα ακόμη φίλο μέσα από το ποδόσφαιρο».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πιο πιθανός διάδοχος του κ. Βασιλακόπουλου, που είναι ελεύθερος πλέον για οποιαδήποτε νέα συνεργασία, θα προέρχεται από τις περιοχές του Χολαργού και του Παπάγου, δηλαδή ομάδες της ΕΠΣΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money