Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ

Τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας του Παναχαρναϊκού Τουρνουά νέων:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΤΤΑΛΟΣ - ΛΕΩΝ 4-2
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 6-1
Έχοντας προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά, η Δόξα με 33 παιδιά δηλωμένα (σκόρερ ήταν ο Παπαδάτος), χρησιμοποίησε τους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες. Έτσι, ο Νικολακάκης νίκησε καθαρά και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΔΕΚΕΛΕΙΑ 3-0
ΡΕΠΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 
Ο Νικολακάκης θα αντιμετωπίσει στον α’ ημιτελικό τον Αχαρναϊκό.
Στον άλλο ημιτελικό θα συναντηθούν η Δόξα Αγ. Άννας με τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών.

Η ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Η Δόξα Αγ. Άννας στον τελικό! Με τη φόρα που έχει -γιατί όλοι την θεωρούσαν αουτσάιντερ- μπορεί να κατακτήσει ακόμη και τον τίτλο στο 3ο Παναχαρναϊκό τουρνουά νέων! Στον ημιτελικό επιβλήθηκε 2-1, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ, της νεανικής ομάδας του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.
Στον τελικό θα συναντήσει την πρωταθλήτρια νέων ΕΠΣΑΝΑ, ομάδα του Αχαρναϊκού που αποτελεί το απόλυτο φαβορί του τουρνουά. Επικράτησε στον άλλο ημιτελικό, στα πέναλτυ, του Νικολακάκη.
Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1-2
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-1 (4-5 στα πέναλτυ)


Λεπτομέρειες του αγώνα Δόξας - Αχιλλέα 2-1
Η Δόξα ήταν αποφασισμένη να περάσει στον τελικό και τα κατάφερε. Ο Αχιλλέας παίζοντας με «σφιχτή» άμυνα και με αμυντικό προσανατολισμό, δεν μπόρεσε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Ένα εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ του Σάββα στο 20’ βρήκε τον Κυριακίδη, που με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο β’ ημίχρονο, η Δόξα έχασε ευκαιρίες με τον Σάββα, τον Κυριακίδη και τον Πολιακώφ αλλά …δέχθηκε την ισοφάριση στο 25λεπτο! Από βολέ του τερματοφύλακα και αδράνεια της άμυνας, πετάχθηκε ο φορ του Αχιλλέα, κι «εκτέλεσε» τον Δαμίγο, που δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει καθολου.
Το 2-1 έγινε προς το τέλος, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σάββας, πετάχθηκε ο Λέλος, που μόλις είχε μπει αλλαγή, και με προβολή έστειλε την μπάλλα στα δίκτυα και την ομάδα του στον τελικό. 

* Σήμερα Σάββατο, στις 17.30’ ο Νικολακάκης θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα στον μικρό τελικό και στις 19.15’ η Δόξα Αγ. Άννας θα παίξει στον μεγάλο τελικό με τον Αχαρναϊκό. Στις 20.30’ θα γίνουν οι απονομές και η τελετή λήξης του τουρνουά.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money