Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1-3






Με 3-1 νίκησε ο Νικολακάκης στη Μύκονο την Άνω Μερά και την ερχόμενη Τετάρτη, με νίκη επί του Ολύμπου Αγιάσσου, παίρνει το εισιτήριο για την Δ' εθνική.

Σαφώς ανώτερος ο Νικολακάκης, πέρασε νικηφόρα από την Μύκονο, επικρατώντας 3-1 της σκληροτράχηλης Άνω Μεράς. Με την γνωστή σύνθεση και διάθεση για νίκη, ο Νικολακάκης έπαιξε κάπως επιφυλακτικά στο α’ ημίχρονο και δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού δημιούργησε ευκαιρίες αλλά καμία δεν ολοκληρώθηκε. Πάντως, είχε δύο δοκάρια (!) σε ισάριθμες ενέργειες του Παπαναστασίου (15’) και του Κωβαίου (20’).

Το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο των φιλοξενουμένων, που πέτυχαν στο 53’ το 1-0 με πλασέ του Εγιουρούμ (βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Αγγελίδη από κάθετη πάσα του Κωβαίου) και «ξεκλείδωσαν» την άμυνα των γηπεδούχων.
Η κούραση των παικτών της Άνω Μεράς και η συνεχής πίεση του Νικολακάκη, έφερε το 2-0 στο 70’, με σκόρερ τον νεοεισελθόντα νεαρό Κοκόλη. Τρία λεπτά αργότερα (73’), ο Παπαναστασίου έγραψε το 3-0, οριστικοποιώντας τη νίκη της ομάδας του.
Το χαλάρωμα και οι αλλαγές των φιλοξενουμένων, έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν στο 90’, με πλασέ του Λυκούρη ύστερα από ασθενή απόκρουση του Τσούνη.

Διαιτητές: Χατζής, Παστρωμάς και Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο Νόβα, Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάδης (77’ Νίκας), Τέρζιεφ, Κωβαίος (61’ Κοκόλης), Εγιουρούμ, Πάπα (66’ Αθανασέλος), Παπαναστασίου.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Ονουφέρκο (61’ Λυκούρης), Κατραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Αν. Ασημομύτης, Ψυχράμης, Μ. Κουκάς (46’ Τόσκα), Αμπντούλ, Ζ. Κουκάς (69’ Ελ. Ασημομύτης), Μαρτίνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money