Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΝΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Η αυλαία του 3ου Παναχαρναϊκού τουρνουά νέων έπεσε με τον Αχαρναϊκό να κατακτά την 1η θέση, την Δόξα Αγ. Άννας την 2η και τον Νικολακάκη την 3η θέση. Ο Αχαρναϊκός κατέκτησε το κύπελλο, αφού νίκησε στον τελικό την Δόξα Αγ. Άννας στα πέναλτυ, μετά τον ισόπαλο 2-2 αγώνα, που επιφύλαξε συγκινήσεις στους 300 θεατές που τον παρακολούθησαν. Στο 6’ ο Γεωργόπουλος γύρισε την μπάλλα στον τερματοφύλακά του, κι αυτός πήγε να ντριμπλάρει τον επιθετικό του Αχαρναϊκού, ο οποίος του απέσπασε την μπάλλα κι έκανε το 1-0.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η άμυνα της Δόξας δεν έβαλε μυαλό. Το ρόλο του τερματοφύλακά της, τον πήρε ο στόπερ Τσελερίδης, ο οποίος  στο 12’ έδωσε μια καταπληκτική πάσα στον αντίπαλο, που δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει (2-0). Έτσι έληξε το ημίχρονο.
Στο β’ ημίχρονο, η ψυχολογία της Δόξας άλλαξε. Οι οδηγίες και οι αλλαγές του προπονητή Μπάμπη Κατσάνου, παλιού ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού, έπιασαν τόπο. Ο Αβραάμ Σάββας μόλις στο 3’ του β’ ημιχρόνου, μείωσε 2-1, κάνοντας τον τελικό πιο συναρπαστικό καθώς οι θεατές έμειναν ενθουσιασμένοι από το εκπληκτικό θέαμα που παρακολουθούσαν...
Τελικά, στο 70’ η Δόξα ισοφάρισε μετά από κόρνερ και σουτ του Σάββα (κορυφαίος) από την περιοχή.
Στη διαδικασία των πέναλτυ, ο Κυριακίδης -που είχε αλλάξει την ροή του αγώνα- εκτέλεσε πέναλτυ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού. Ο τελευταίος ουσιαστικά έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money