Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Γ3: ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1-1










Η Δόξα Αγίας Άννας πανηγύρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Γ’ κατηγορίας, με το 1-1 που έφερε στην Ανθούσα με την Άμυνα. Οι παίκτες, ο άξιος προπονητής Χρήστος Διαμάντης και η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάββα Βαβάση και τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Δεστούνη, χάρηκαν την άνοδο και επιστροφή της ομάδας τους στην Β’ κατηγορία. Σχετικό πανηγυρικό πανώ αναρτήθηκε και στην «πρόσοψη» του λεωφορείου της ομάδας!
Από την άλλη πλευρά, η Άμυνα εξασφάλισε την 5η θέση της τελικής κατάταξης (σε τριπλή ισοβαθμία) και θα διεκδικήσει την τελευταία θέση ανόδου από την Γ’ στην Β’ κατηγορία, σε αγώνα μπαράζ με τον Προφήτη Ηλία, μάλλον την ερχόμενη Κυριακή.
Η Άμυνα προηγήθηκε 1-0 στο 20’ με τον Καραμάνο και ισοφάρισε η Δόξα στο 82’ με τον Σάββα. Διαιτητες: Διαγγελάκης, (Δουλγεράκης, Μήταρης).
ΑΜΥΝΑ: Παπαδογεωργάκης, Πουλιόπουλος (60’ Καρυστινός), Πρασσάς (71’ Κορωνιάς), Νικόπουλος, Θεοχαρίδης, Κοσκολός, Τζέγια, Καραμάνος (70’ Καραβατάκης), Κατσίκης, Λεμονής, Χερμάρι.
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Τσελερίδης, Φέκος, Αφουξενίδης, Κωστίδης (60’ Μαρμαράς), Κυριακίδης (46’ Κιαχόπουλος), Παπαδόπουλος, Γκίνη, Τσάλεσης (61’ Σάββας), Σονίδης.
* Στα στιγμιότυπα οι πρωταγωνιστές της Δόξας.



 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money