Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, που λαμβάνουν χώρα την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Μαγουλάς, επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ενωτική Ανανεωτική Κίνηση», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η “Ενωτική Ανανεωτική Κίνηση” θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε στην ΕΠΣΑΝΑ πριν από τέσσερα χρόνια. Θα μείνει πιστή στην υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει: Πρώτον, στην βελτίωση και εξέλιξη των ακαδημιών. Δεύτερον, στην ανταγωνιστικότητα των πρωταθλημάτων. Και τρίτον, στην ανάπτυξη της διαιτησίας.
Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για τα παραπάνω, ξεκινώντας από τις υποδομές σας αναφέρω ότι προ διετίας, διαβλέποντας την επιδείνωση της κρίσης, αναλάβαμε το οικονομικό βάρος της πληρωμής των διαιτησιών στα πρωταθλήματα των ακαδημιών, προκειμένου να μην επιβαρύνονται τα σωματεία. Αναζητούμε τις πηγές, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
Σχετικά, με τα πρωταθλήματα των τριών ανδρικών κατηγοριών, ήταν άκρως ανταγωνιστικά και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος τους.
Τέλος, όσον αφορά τη διαιτησία, ανανεώσαμε τους πίνακες, προωθώντας παιδιά με υψηλό δείκτη μόρφωσης, κάτι που αποτυπώθηκε στους αγωνιστικούς χώρους.
Πετύχαμε πολλά, αλλά έχουμε και άλλα να υλοποιήσουμε. Βάζουμε ψηλά τον πήχη και ζητάμε από τα σωματεία νέα εντολή, προκειμένου να παραμείνει η Ένωση σε αναπτυξιακή τροχιά.
Σας καλούμε, λοιπόν, να επιλέξετε τους αποτελεσματικούς και όχι τους ανεύθυνους, που οραματίζονται ένα ποδόσφαιρο παλαιάς εποχής. Προκληθήκαμε αλλά δεν σπαταλήσαμε τον χρόνο μας σε απαντήσεις και αντεγκλήσεις. Ο χρόνος μας αναλώθηκε σε ουσιαστικά θέματα και όχι στις μικροπολιτικές ορισμένων. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας».

* Όλοι οι υποψήφιοι είναι γνώστες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και το υπηρετούν στα σωματεία που ανήκουν.
Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται οι: Ησ. Βασιλειάδης, Δ. Δεστούνης, Σπ. Καλιανιώτης, Τρ. Κουτσικούρης, Φ. Μαγουλάς, Ν. Ξαγοράρης, Δ. Ξύγκας, Θ. Παπαργυρίου, Ν. Πιτσικάλης, Μ. Φατσής, Στ. Χρυσάφης (τακτικά μέλη).
Αρ. Βίτσιος, Κ. Γιακουμής, Ελ. Δημητρίου, Στ. Κυριαζόπουλος, Ισ. Μάδης, Κ.Σ. Παπανικολάου, Β. Πρίφτης, Γ. Τριανταφυλλόπουλος, Φ. Τροχίδης, Χ. Τσάτσαρης, Στ. Φραγκάκος (αναπληρωματικά μέλη).
Στ. Γκίνης, Α. Δάλλας, Ν. Καρδάσης (τακτικά Εξελεγκτικής).
Κ. Καρακασίλης, Σ. Κυριακίδης, Κ.Β. Παπανικολάου (αναπληρωματικά Εξελεγκτικής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money