Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ στην ετήσια εκδήλωση της 28/1/2009 


Με τίτλο «Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Φώτης Μαγουλάς δίνει απαντήσεις», δημοσιεύθηκε (30 Μαρτίου 2010) στην εφημερίδα «Εξ Ανατολής» και την ιστοσελίδα της, συνέντευξη του σημερινού προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ κ. Μαγουλά, στην οποία έδινε απαντήσεις σε ερωτήματα της εποχής, κυριότερο των οποίων ήταν η διαχείριση 40.000 ευρώ. Είναι χρήσιμο να αναδημοσιεύσουμε την συνέντευξη, για να διαμορφώσουν άποψη και όσοι δεν γνωρίζουν τα γεγονότα. Στο συγκεκριμένο μέρος της συνέντευξης, αναφέρονταν τα εξής:
«Για την καταγγελία του κ. Στέφανου Βακιρτζή που αφορά την ΕΠΣΑΝΑ, ο κ. Φώτης Μαγουλάς υποστήριξε ότι η ιδιωτική διαφημιστική εταιρία Mass, αποφάσισε να δώσει μόνον τα 10.000 ευρώ στην ΕΠΣΑΝΑ και τα υπόλοιπα 30.000 στη Μαρκό, χωρίς ο ίδιος να εμπλέκεται στην υπόθεση. Μάλιστα, δεν θέλησε να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό του ως αχάριστο από τον κ. Βακιρτζή, δηλώνοντας απλά ότι ο ίδιος βιώνει την αχαριστία καθημερινά».

Της ΖΕΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

- Τα 40.00 ευρώ από τη διαφημιστική εταιρία Mass, γιατί δεν πήγαν στο ταμείο της ΕΠΣΑΝΑ, αλλά πήγαν μόνο τα 10.000 και τα υπόλοιπα 30.000 ευρώ πήγαν στη Μαρκό;
- ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ιδιώτης, ο οποίος ήθελε να ενισχύσει γενικά τον φορέα εδώ, κι έχει σχέση με τον Δήμο Μαρκοπούλου, έκρινε ότι πρέπει να δώσει 30.000 ευρώ στη Μαρκό. Ο ιδιώτης αυτός είναι η διαφημιστική εταιρία Mass και σαφώς έχει το δικαίωμα να δώσει χρήματα όπου επιθυμεί. Είναι τόσο ξεκάθαρο το θέμα, που δε χρειάζεται περαιτέρω επεξήγηση.

- Ο κ. Σπύρος Καλιανιώτης που ήταν τότε πρόεδρος της Μαρκό, ήταν και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ;
- ΜΑΓΟΥΛΑΣ:
Ναι, ήταν μέλος.

- Θεωρείται ηθικό και τίμιο ένα μέλος εν ενεργεία του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, να χρηματοδοτεί μόνο το αθλητικό σωματείο στο οποίο είναι πρόεδρος;
- ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Η γυναίκα του ιδιώτη της Mass, δουλεύει στο γραφείο Τύπου του Δήμου Μαρκοπούλου, κι επομένως έχω μία προσωπική σχέση μαζί του. Ο άνθρωπος λοιπόν έκρινε κατ' αυτόν τον τρόπο, και μακάρι πολλοί ιδιώτες να κάνουν την ίδια προσπάθεια. Ποιο είναι το ζητούμενο; Εγώ μπορούσα να του έλεγα: Ναι, τα λεφτά στην ΕΠΣΑΝΑ και όχι στη Μαρκό… Όμως δεν το έκανα! Διότι ο ίδιος έκρινε, μιας που έχει την γυναίκα του εδώ 4 χρόνια, ότι ήθελε να δώσει στη Μαρκό τα χρήματα. Μάλιστα, υπάρχει γι’ αυτό γραμμάτιο είσπραξης της Μαρκό, που φαίνεται η οικονομική ενίσχυση από τη Mass. Το ένταλμα πληρωμής της Mass, ήταν στο όνομα της Μαρκό.
(Ο κ. Μαγουλάς πράγματι μας παρέδωσε και τα αντίστοιχα έγγραφα, που αποδεικνύεται ότι τουλάχιστον από πλευράς εγγράφων, έτσι έγιναν τα πράγματα).

- Τα 40.000 ευρώ είχαν κάποια σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ; Διότι αυτό αφήνει να εννοηθεί ο κ. Βακιρτζής στην καταγγελία του.
- ΜΑΓΟΥΛΑΣ:
Καμία σχέση. Άσχετα αν χρησιμοποιήθηκε, δεν είχε καμία σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ. Δεν φαίνεται πουθενά.

- Η Mass τότε για ποιο λόγο έδωσε τα χρήματα στην ΕΠΣΑΝΑ και για ποιο λόγο στη Μαρκό;
- ΜΑΓΟΥΛΑΣ:
Διότι εγώ έχω μία προσωπική σχέση με τον ιδιοκτήτη της Mass και πιθανότατα να του …πάρουμε κι εφέτος χρήματα. Ο άνθρωπος, δηλαδή, χρηματοδοτεί αθλητισμό, χρηματοδοτεί όπου θέλει. Είναι μία ανώνυμη διαφημιστική εταιρία, που επιλέγει που θα δώσει χρήματα.

- Απ' ότι γνωρίζουμε, με τον κ. Βακιρτζή ήσασταν πολύ καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες. Που αποδίδετε λοιπόν το γεγονός ότι σας αποκαλεί δημόσια αχάριστο;
- ΜΑΓΟΥΛΑΣ:
Η αχαριστία είναι πολύ σπουδαίο πράγμα, έχετε δίκιο! Εγώ την ζω καθημερινά. Δεν θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενά του. Ίσως το κάνει γιατί ήθελε αυτός να γίνει πρόεδρος, λες και ο στόχος μου ήταν να παραμείνω πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ ή κάτι τέτοιο. Ο κ. Βακιρτζής έχει προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όμως σαν καινούργια διοίκηση που είμαστε, κάνουμε αλλαγές στην Ένωση, καθώς τις χρειαζόταν για να προχωρήσει. Αν μείνουμε στις πολιτικές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του 1970, δεν νομίζω ότι θα ωφελήσει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money