Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ!

Ο Νικολακάκης κέρδισε «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον Όλυμπο Αγιάσσου Μυτιλήνης, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσιάσθηκαν στο γήπεδο. Έτσι, ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Νικολακάκη, οι παίκτες του οποίου πανηγύρισαν με μια κραυγή την άνοδό τους στην Δ’ εθνική.

Οι διαιτητές Βρακάς, Καμπούρης και Κωνστάντιος από την Εύβοια, έκλεισαν κανονικά το φύλλο αγώνος, σημειώνοντας ότι δεν εμφανίσθηκε η ομάδα του Ολύμπου στο γήπεδο Αγίας Άννας Αχαρνών, αντίθετα με τους γηπεδούχους, που δήλωσαν κανονικά την 18άδα τους και παρουσιάσθηκαν μπροστά στους λιγοστούς (αποχώρησαν καθώς έμαθαν τις εξελίξεις) θεατές της συνάντησης και …απόλαυσαν ένα προπονητικό δίτερμα της ανδρικής με την ομάδα νέων του Νικολακάκη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου «sportlesvos», η αποστολή του Ολύμπου Αγιάσσου δεν ταξίδεψε στην Αθήνα, λόγω ματαίωσης ατμοπλοϊκού δρομολογίου της εταιρείας «NEL LINES», από την Μυτιλήνη προς τον Πειραιά. Οι εκπρόσωποι του Ολύμπου, προσπάθησαν να βρουν λύση, όμως δεν κατέστη εφικτή ούτε η αεροπορική μεταφορά της ομάδας!

Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν προβλέπεται στην Προκήρυξη αλλαγή ημέρας διεξαγωγής, παρά μόνο αλλαγή ώρας έναρξης. Τώρα, η αρμόδια επιτροπή θα εξετάσει την υπόθεση, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι επειδή δεν υπήρξε γραπτό αίτημα για αναβολή του αγώνα από τον Όλυμπο, αναμένεται ότι η ομάδα της Λέσβου θα τιμωρηθεί με μηδενισμό  στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο. Πάντως, ο Όλυμπος φέρεται να έχει συγκεντρώσει δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν την αδυναμία του να ταξιδέψει εγκαίρως, με υπαιτιότητα τρίτων...
 

ΑΝΩ ΜΕΡΑ - Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ 1-3

Στο άλλο ματς του ομίλου, που έγινε στη Μύκονο, ο Α.Ο. Δικαίου Κω νίκησε 3-1 την γηπεδούχο Άνω Μερά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10’ με τον Αμπντούλ. Από εκείνο το σημείο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις και δύο τέρματα με τον Σκαλέρη, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ.
Στο β’  μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε λόγω και της αφόρητης ζέστης στο γήπεδο της Μυκόνου.
Πάντως, ο Α.Ο. Δικαίου πέτυχε και τρίτο γκολ στο 65’ με τον Πανόπουλο, για το τελικό 1-3.
Ο προπονητής της ομάδας της Κω κ. Μανούσογλου, χρησιμοποίησε για μισή ώρα περίπου τον έμπειρο τερματοφύλακα - και προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου- Γιάννη Γκίκα, τιμώντας τον γιατί πλέον κρέμασε τα γάντια του!

Το φιλμ του αγώνα
6' Σουτ του Κουκά από πλάγια θέση, η μπάλλα πέρασε άουτ.
9' Μακρινό σουτ του Πανόπουλου, η μπάλλα πέρασε πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Αγγελίδη.
10' 1-0: Kάθετη πάσα του Μαρτίνου στον Αμντούλ, που πλάσαρε εύστοχα τον Καραμούτα για το 1-0.
23' Ωραίο ένα-δύο μεταξύ Σκαλέρη και Πανόπουλου, το σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ.
30' Σουτ του Τσαλαπατάνη από μακρινή απόσταση, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Αγγελίδης.
32' 1-1: Σουτ του Μ. Μποιλή από πλάγια θέση, ο Αγγελίδης απέκρουσε αλλά η μπάλλα βρήκε στο δοκάρι και ο Σκαλέρης από κοντά, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.
45' 1-2: Από λάθος συνεννόηση Αγγελίδη – Κατραντζόπουλου, ο Σκαλέρης εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία κι έκανε το 1-2.

Β’ ημίχρονο
46' Σουτ του Πανόπουλου από πλάγια θέση, η μπάλλα πέρασε λίγο έξω απ' το αριστερό δοκάρι του Αγγελίδη.
65' 1-3: Ωραία ατομική ενέργεια του Χρήστου Χατζηφούντα, που έκανε την παράλληλη πάσα και ο Πανόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα για το 1-3.
67' Σε σέντρα του Αμπντούλ, ο Μπούρμπουλας πήρε κεφαλιά αλλά η μπάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Γκίκα.
70' Ο Συντιχάκης έκανε σέντρα, με τον Ανδρώνη να δοκιμάζει ανάποδο ψαλίδι και την μπάλλα να περνά λίγο άουτ.
85' Τετ-α-τετ του Χατζηβασίλη με τον τερματοφύλακα της Άνω Μεράς. Όμως το σουτ του νεαρού απέκρουσε ο Αγγελίδης.
Διαιτητές: Ζαραβίνας, Μεϊντανάς, Φωτόπουλος (Αθηνών).
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης (87’ λ.τρ. Γκρέμι), Τόσκα, Αν. Ασημομύτης, Κατραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Ελ. Ασημομύτης, Μαρτίνος (55' Μπούρμπουλας), Ψυχράμης, Κουκάς, Ν. Ασημομύτης (46' Λυκούρης), Αμπντούλ.
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Καραμούτας (63' Γκίκας), Τσαλαπατάνης, Πανόπουλος, Γκουντελίτσας, Ζ. Μποϊλής, Σοτίρι (50' Χατζηβασίλης), Μ. Μποϊλής, Δραμουντάνης, Χ. Χατζηφούντας (69’ Συντιχάκης), Σκαλέρης, Ανδρώνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money