Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Πανηγυρικό των Καλυβίων


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2
Τα Καλύβια πήραν το εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία αφού νίκησαν εκτός έδρας την Βουλιαγμένη με 2-1. Νευρικό παιχνίδι που κρίθηκε στο 91’…
Στις εξέδρες υπήρξε ένταση και μικροεπεισόδια, ειδικά κατά την διάρκεια του β’ μέρους του αγώνα. Τα Καλύβια είχαν καλύτερη «κυκλοφορία» της μπάλλας ενώ η Βουλιαγμένη προσπαθούσε με αντεπιθέσεις.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 5' με σουτ του Μάτι (από αμυντικό λάθος). Στο 7’ ο Παπαχριστόπουλος έκανε πέναλτυ στον Μάτι και απεβλήθη. Ο αντικαταστάτης του Μιχαλόπουλος απέκρουσε το κτύπημα του πέναλτυ του Μποτσιβάλη. Στο 16’ είχε δοκάρι ο Δ. Οικονομίδης.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι (παρότι με 10 παίκτες) προσπάθησαν περισσότερο, κι έφθασαν -κάπως αργά- στην ισοφάριση. Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στην εξέδρα, καθώς οπαδοί των δύο ομάδων απειλούσαν να συγκρουστούν μεταξύ τους.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτα (76’) με τον Καρδαμίτση και στο 81’ κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Παφίτη. Το εκτέλεσε επιτυχώς ο Παντ. Μαντακίδης (1-1). Στο 90’ ο Παφίτης από πάσα του Σωτηρόπουλου, έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην Βουλιαγμένη.
Όμως, στο 91' τα Καλύβια κατάφεραν να σκοράρουν μετά από ατομική προσπάθεια του Αλεξίου, που εκμεταλλεύθηκε νέο άνοιγμα στην άμυνα των γηπεδούχων (1-2).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Μπουξμπάουμ.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς (70' Χαντάντ), Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου (50' Παφίτης), Βοργιάς (7' Μιχαλόπουλος), Σωτηρόπουλος, Παντ. Μαντακίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασχάλι, Ευθ. Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Μάτι (79' Απέργης), Αλεξίου, Δημ. Οικονομίδης (75' Πλάκα), Μποτσιβάλης (62' Ζατσελλάρι), Ντίνος.
* Σε δήλωσή του μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος των Καλυβίων Νίκος Πουλόπουλος, τόνισε: «Αποτελεί για εμένα μεγάλη δικαίωση η άνοδος στην Α' κατηγορία. Θεωρώ ότι η άνοδος, μας αξίζει 100%»! Επίσης, ο προπονητής Θανάσης Πετούρης είπε: «Στόχος ήταν μόνο η άνοδος και νομίζω ότι ύστερα από δουλειά 4,5 μηνών δίκαια κατακτήσαμε τον στόχο μας. Η συγκομιδή βαθμών στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, μας αναδεικνύει πρωταθλητές! Συγχαίρω τους παίκτες, κι ευχαριστώ όλους όσους εργάσθηκαν κοντά στην ομάδα, μαζί με τον πρόεδρο κ. Νίκο Πουλόπουλο, τον κ. Γιώργο Ψαρρό, τον κ. Γιώργο Τριανταφύλλη, ακόμη και την κ. Θεοδώρα, που φρόντισε από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στα Καλύβια και ήταν στο πλευρό μας».
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–1
Η Άνοιξη πέρασε δύσκολα από τον Ωρωπό αλλά στο τέλος κατέκτησε τη νίκη. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κεφάλα, Δαρζέντα και Οσμανάι. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν στο 52' μοναδικό τετ-α-τετ με τον Φιλλή (απέκρουσε ο Μουλάς). Όμως, στο 64' έγινε το 0-1 με πάσα του Οσμανάι και σκόρερ τον Κεφάλα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Μήταρης. Στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Γιομπάδαλης της Άνοιξης.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Μήτρου, Αμπάζι, Αλιάι, Μπραχιμάι, Γ. Μπαλόκας, Παπαγεωργίου, Μίχας, Φιλλής, Κανάρης, Ευφραιμίδης (75' Κανάτας).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Μπαξεβάνης, Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα-Αμπέλε (Κόλμπερ), Ράλλης, Οσμανάι, Τσιούμας (80’ Γιομπάδαλης), Κεφάλας, Δρόσος (71’ Μπουσδέκης), Δαρζέντας (50’ Γεωργούσης).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–3
Στο β’ ημίχρονο ο Παθιακάκης πήρε τη νίκη στη Ραφήνα από τον Αετό Πικερμίου και επιβεβαίωσε την άνοδό του στην Α’ κατηγορία. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε αδιάφορο, χωρίς ευκαιρίες. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν νωρίς (στο 49’) το 0-1 με πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Ιορδανίδης. Στο 55' ο Αετός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκιντίδη. Στο 65' ο Νικήτας Αθανασόπουλος σημείωσε το 0-2 και στο 77’ ο Δημήτρης Γερογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανιώτης – Β. Τζαφόλιας, Χόικας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Αλ. Κονταρίνης (85’ Μποζίνης), Γ. Γκούτσιας, Άγγ. Κονταρίνης, Γκιντίδης, Παναγόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (88’ Κοντούλης), Μουλλάκης, Ιωάννου (75’ Καλογραιάκης).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Β. Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Μπούτιβας (46' Τσίγκος), Κωστής, Μ. Τασιούδης, Φωτίκας, Νικ. Αθανασόπουλος, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (65' Δ. Γερογιάννης), Γιώτης, Αρβανιτάκης (80' Β. Γερογιάννης).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 4–1
Μια ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη της Αρτέμιδος. Ο Πρωτέας παρατάχθηκε μόνο με 11 παίκτες! Το 1-0 έγινε στο 14’ από τον Τσούκα, μετά από λάθος συνεννόηση Φώσκολου και Χύκα. Το 2-0 πέτυχε στο 22' ο Κολάγκι με πέναλτυ, που έκανε ο Θάνος (χέρι εντός περιοχής).
Νωρίς στο β’ μέρος (47’) ο Πρωτέας μείωσε με απευθείας κτύπημα φάουλ του Παπακωνσταντίνου (2-1). Όμως, στο 55' ο Ράσα με δυνατό σουτ στο «Γ» της εστίας του Φώσκολου σημείωσε το 3-1 και στο 67' ο Τσούκα με νέο δυνατό σουτ έκλεισε το σκορ (4-1). Στο 74' ο Ράσα είχε δοκάρι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στάσης – Τσαλίκογλου, Χούντας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Μπλάνας, Μπαταβάνης (50' Κολοβός), Διαμάντης (46' Παπακώστας), Βασιλείου, Καδίτης, Βεντούρης, Τσούκα, Κολάγκι, Καζάλας, Ράσα, Τσουκαλάς (70' Μητσιώνης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Φώσκολος, Καλαβρός, Παπαγεωργίου, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος, Πασσάς, Παπακωνσταντίνου, Σκούφης.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0–4
Εύκολη επικράτηση του Θησέα στον Κουβαρά. Στο 18' και στο 30’ ο φορμαρισμένος Γεωργάτος σημείωσε δύο τέρματα και διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ ημίχρονο με δύο ακόμη γκολ που πέτυχαν μεταξύ 46’ και 75’ ο Ζιάγκος και ο Μαγκουσοχατζάκης, ο Θησέας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του. Ο Κουβαράς περιορίσθηκε σε ρόλο αμυνόμενου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπερέτας – Πολίτης, Λιόλιος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μικιρδιτσιάν (35' λ.τρ Βουλισμάς, 55' λ.τρ. Νικολακόπουλος), Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης, Χατζής (75' Ρέρρας), Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Ζαφειρόπουλος.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Σόμογλου, Μηναδάκης, Οικονόμου, Τασσόπουλος (56' Κωνσταντόπουλος), Τσέλιος, Νικολέας, Μαγκουσοχατζάκης, Κουσούλης, Ζιάγκος, Γεωργάτος (62' Γεωργιόπουλος), Δημητρίου (63' Ανδριόπουλος).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0
Ο Παλλαυρεωτικός νίκησε αλλά δεν ήταν καλύτερος της Σταμάτας, που έπαιξε μόνο με 11 παίκτες… Το 1-0 πέτυχε στο 25' με κεφαλιά ο Μωραΐτης (σε σέντρα του Ασλάνι) και λίγο αργότερα ο Παπαγεωργίου είχε δοκάρι. Όμως, οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπουρτζαλιάνι, κι άξιζαν την ισοπαλία στο α’ ημίχρονο!
Στο β’ μέρος (50’)  ο Παλλαυρεωτικός κέρδισε πέναλτυ, που έκανε ο διακριθείς νεαρός τερματοφύλακας Πρωτοπαππάς. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Παπαγεωργίου (2-0). Στο 70' οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι με τον Μωραΐτη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μέτριοι οι διαιτητές Γκούβας – Μετακίδης, Τρίμης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Θεοφανίδης, Πάνου, Ζουμάς, Φετολλάρι (46' Μπαλόπητας), Ασλάνι (60' Δημητρόπουλος), Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (75' Αδάμης).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοππαπάς, Τσατσαράγκος, Παπάζης, Μπόρας, Κ. Πέππας, Χρυσανθόπουλος, Τορλαχίδης, Χαμπέρης, Άννινος, Μπουρτζαλιάνι, Σμυρναίος.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–3
Στα Κιούρκα, ο Αφιδναϊκός με 11 μόνο παίκτες ήλθε ισόπαλος 3-3 με τον Παμπαιανικό, που δοκίμασε πολλά στελέχη της εφηβικής του ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 από τέρματα του Λαγού στο 10' και απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια στο 25'. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο β’ μέρος να ισοφαρίσουν 2-2 με γκολ που πέτυχαν στο 60' ο Μίχας και στο 70' ο Μπαρούτι. Οι νεαροί του Παμπαιανικού αντέδρασαν και ξαναπήραν το προβάδισμα του σκορ στο 78’ με σκόρερ τον Γιαμά, ενώ στο 76’ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαρίνος Ζουβερέλης. Όμως, ο Αφιδναϊκός στο 85' -παρότι με 10 παίκτες- ισοφάρισε με τον Τσαλίδη, που διαμόρφωσε το τελικό 3-3 σ’ ένα πολύ ευχάριστο και παραγωγικό παιχνίδι!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαχαρόπουλος – Λάμπρου, Σπυρόπουλος. Παράπονα εξέφρασαν οι γηπεδούχοι για την διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι κακώς τους ακύρωσε γκολ ως οφ-σἀιντ ενώ δεν τους έδωσε πέναλτυ-μαρς στο α’ ημίχρονο με παράλληλη αποβολή του αμυντικού…
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Πέτρο, Δήμας, Κρ. Γκιόλλα, Δημ. Κουτσούκος, Μπαρούτι, Νυχάς, Δημ. Ζουβερέλης, Μαρ. Ζουβερέλης, Τσαλίδης, Μίχας, Έ. Άλι.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής (60' Δουδέσης), Φράγκου, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαγός (46' Φενερίδης), Δημήτρουλας, Νικολόπουλος, Πίκουλης, Γιαμάς (75' Τσιγάρας).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–0
Με καλή εμφάνιση ο Διόνυσος νίκησε 2-0 στο γήπεδό του τον μέτριο Γέρακα. Στο 22’ ο Ελευθερίου πέτυχε το 1-0 με πλασέ αφού εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος των αντιπάλων του. Νωρίτερα (15’) ακυρώθηκε γκολ του Σκαφίδα ως οφ-σάιντ. Το 2-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Σκαφίδας στο 30’. Ο Γέρακας δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του, όπως και οι παίκτες του Διονύσου έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη και τα κατάφεραν!
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ν. Κορωνιάς – Οικονόμου, Χερουβείμ. Μέτριοι και οι 3 αφού δεν ήταν αποφασιστικοί στις υποδείξεις τους και παραλίγο να φέρουν σε αντιπαράθεση τους παίκτες…
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Πολεμίτης, Παλιούρας, Χάχαλης, Ζαβακόπουλος, Κώνστας, Ευαγγελάτος, Σκαφίδας, Ελευθερίου (75’Αναστασίου), Ντόφης (60’ Αλεξανδρής), Αγαπητός, Ραυτακόπουλος (80’ Μαυροκεφαλίδης).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Πατρινός (46’ Σταϊκούρας), Καραγεώργος (70’ Τάνγκου), Στέφ. Παπαδόπουλος, Καγιάς, Μπερέτης, Δημητριάδης, Καλούδης (80’ Μπαρδατσόγλου), Μίαρης, Χριστοφυλλόπουλος.

* ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–0 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money