Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ



Για να μην ξεχνιόμαστε, είναι παρεξηγήσιμη -και κατ’ εμάς υποβολιμαία- κάθε αναφορά σε παράγοντες συλλόγων της ΕΠΣΑΝΑ, που υποτίθεται ότι δεν ενδιαφέρθηκαν για το συμφέρον της ομάδας τους, με αποτέλεσμα να υποβιβασθούν!
Σχολίασαν κάποιοι επιτήδειοι: «Έπεσαν οι ομάδες των συμβούλων της Ένωσης, του γεν. γραμματέα Γιάννη Νάκα το Κρυονέρι και του Θωμά Μεντεσίδη ο Αχιλλέας. Αυτό λέει πολλά και ότι δεν υπήρξε κανένα ...σπρώξιμο και ότι η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων».
Δηλαδή τι εννοούν οι «ποιητές»; Ότι αν ενδιαφερόντουσαν οι παράγοντες, θα είχαν σωθεί οι ομάδες από τον υποβιβασμό; Ή ότι η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων επειδή υποβιβάσθηκαν οι συγκεκριμένες και σώθηκαν οι άλλες; Να υποθέσουμε, δηλαδή, ότι άλλοι παράγοντες ασχολήθηκαν περισσότερο με τις ομάδες τους κι εξασφάλισαν το …σπρώξιμο, που αναφέρεται στο σχόλιο;
Δυστυχώς -τουλάχιστον για εμάς- αυτή είναι η διεστραμμένη αντίληψη ανθρώπων, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αλλά θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα μέσα από προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. Δεν ενδιαφέρονται τελικά ούτε για το άθλημα ούτε για τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο… Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money