Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 6–0
Πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου ο Αήττητος, με άνετη νίκη επί του Άρη Βούλας στα Σπάτα. Οι εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, χειροκρότησαν θερμά την εφετινή προσπάθεια των παικτών της ομάδας, του προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλου και των υπολοίπων στελεχών του συλλόγου…
Το 1-0 πέτυχε στο 5' ο Σκαφίδας και στο 15’ ο Σκούμας σημείωσε το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-0 από τέρμα του Λύγκου στο 30'. Ο Αλεξίου στο 55' έκανε το 4-0, ο Αλήμπας στο 65' το 5-0 και ο Σκούμας (πρώτος σκόρερ της ομάδας) στο 80' το 6-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτρομάνος – Αλεξοπούλου, Μπαλάγκα.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Τσαλάκου, Τσέπας, Μωυσιάδης (52' Αλεξίου), Βιδάλης, Αλήμπας, Αρκουμάνης, Σκαφίδας (65' Μπότσης), Λύγκος (67' Σεΐτι), Γκούμας, Σκούμας.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Μήτσιος, Βελλής, Διακρούσης, Λάσκος (75' Κωστόπουλος), Τσιαγκάνης, Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης (40' Κολτσίδας), Σανσάρογλου, Διγενής.
* Μετά την λήξη του αγώνα ο τεχνικός των πρωταθλητών Πάρης Κωνσταντακόπουλος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά, δείξαμε διάθεση και πετύχαμε τον στόχο μας. Με την διοίκηση υπήρξε άριστη συνεργασία και πλέον βλέπουμε την επόμενη χρονιά. Εκεί, που -όπως τόνισε και ο χορηγός κ. Κατσιγιάννης- στόχος του Αήττητου θα είναι η άνοδος στην Β' Εθνική κατηγορία»!
* Στιγμιότυπα του αγώνα και τα επινίκεια του Αήττητου:
                                                        
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1–2
Παίζοντας «υπέρ πίστεως και πατρίδος» για να πάρει την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα (!) η Μάχη Μαραθώνος -και με την ανοχή του τραγικού διαιτητή- νίκησε στα Γλυκά Νερά την τοπική ομάδα. Οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας αφέθηκαν να παίζουν σκληρά έως αντιαθλητικά, χωρίς τιμωρία. Ειδικά η αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων (όπως του Λευτέρη Παπαδόπουλου), ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Στο α’ μέρος η Μἀχη είχε ευκαιρίες με τους Νταή, Παπαδόπουλο και Ραπτογιάννη ενώ τα Γλυκά Νερά είχαν δύο δοκάρια με τον Αλεξίου! Στο 42’ έπρεπε να αποβληθεί ο Παπαδόπουλος για απρόκλητο κτύπημα στον τερματοφύλακα Μερκούρη, ο οποίος τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς ανησυχητικά επακόλουθα.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (55’) με πέναλτυ που (αμφισβητήθηκε αλλά) εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Δημ. Παππάς (0-1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60’ με αυτογκόλ του Τσέλα, σε σέντρα του Κλωνάρη (1-1). Στο 83' η Μάχη κέρδισε δεύτερο πέναλτυ και πάλι με τον Παπαδόπουλο, ενώ είχε προηγηθεί φάουλ των φιλοξενούμενων (οι διαμαρτυρίες των θεατών ακούσθηκαν μέχρι το κοντινό νεκροταφείο)! Το εκτέλεσε ο ίδιος κι έγραψε το 1-2. Στο 91' δεν δόθηκε πέναλτυ υπέρ των Γλυκών Νερών, γιατί ο διαιτητής φοβήθηκε να εφαρμόσει τον κανονισμό…
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τριγάζης – Χριστόπουλος, Χουλιάρας. Με τραγικά λάθη ο διαιτητής…
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Μερκούρης (46' λ.τρ. Καταναχάνης), Αλεξίου (46' Προβίδης), Συμβουλίδης, Βατίστας, Τσάνι (70' Ρέκα), Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Κουφοκώστας, Νάνος, Γιαννούλης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Τσέλα, Μουρούτης, Σωτηριάδης, Παρούσος (75' Φλώρος), Ραπτογιάννης (80' Ρήγας), Νταής, Α. Σένε, Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος (85' Κυριάκος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 5–3
Ανοικτό παιχνίδι με πολλά τέρματα έγινε στην Κερατέα, όπου ο Κεραυνός επικράτησε του Ολυμπιακού Λαυρίου. Οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν την δυναμικότητά τους.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου προηγήθηκε στο 3' με πλασέ του Έλενα (0-1). Στο 14' έγινε το 0-2 πάλι με σουτ του Έλενα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Κεραυνός «γύρισε» το σκορ σε 3-2! Στο 16' ο Μουσαράι πέτυχε με πλασέ το 1-2 και στο 39' ο Κακαράς κτύπησε κόρνερ και πάλι ο Μουσαράι με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2. Στο 44' ολοκληρώθηκε η ανατροπή με σουτ του Κακαρά (3-2). Μόλις στο 49' ο Κεραυνός πάλι με τον Μουσαράι (χατ-τρίκ) πέτυχε το 4-2 και στο 59' ο Ολυμπιακός Λαυρίου μείωσε 4-3 με φοβερό σουτ του Καραγιάννη. Τέλος, στο 88' μετά από μπάσιμο του Μουσαράι, ο νεαρός Θάνος Λιούμης σημείωσε με κοντινό πλασέ το 5-3.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωστέρης – Μακρής, Πολύδωρος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Ν. Βανγκέλι (73' Αντωνίου), Μπρότσι, Κακαράς, Μαγγανάς (63' Στεργίου), Μουσαράι, Ντάι (66' Θαν. Λιούμης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Κ. Καραγιάννης (67' Ανδριανός), Μ. Καραγιάννης, Πατσαούρας, Τσίκλος (57' Θεοδωρίδης), Έλενας, Τσίτσι, Μπουκουβάλας (64' Δαμάσκος), Κοντογιάννης, Γκαβασιάδης, Βελετάκος, Μουστόγιαννης.
* Στην διακοπή του ημιχρόνου, τιμήθηκε από τον δήμαρχο Λαυρεωτικής και πρόεδρο του Κεραυνού Κερατέας Δημήτρη Λουκά, ο αείμνηστος πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος, για το τεράστιο έργο του τόσο στον κοινωνικό τομέα όσο και για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.
Επίσης, η διοίκηση του Κεραυνού βράβευσε τις ομάδες νέων και junior του συλλόγου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους των οικείων πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3–1
Ο Αστέρας Βάρης νίκησε τον Παλληνιακό, που προηγήθηκε στο σκορ. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες των εφηβικών τους ομάδων. Στο 5' ο Κοβάνης πέτυχε το 0-1. Ο τερματοφύλακας Λευτάκης έκανε σωτήριες επεμβάσεις μέχρι το 40' , που ο Ζαμπάρας ισοφάρισε με σουτ (1-1).
Στο β’ μέρος (57’) οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Γκιέρκι, που διαμόρφωσε το 2-1. Τἐλος, στο 88' ο Καραγιάννης σημείωσε το 3-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρράς – Πειρασμάκης, Παπαδιώτης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Μαυροθαλασσίτης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Αναστ. Καραγιάννης, Ιωακειμίδης (46' Γκιέργκι), Ζαμπάρας (57' Μερκούρι), Μπάτσι, Κατσούγκρης, Κοτζάι (61' Κόντι).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Λευτάκης, Κούσης, Γιαννόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας (65' Μαυράκης), Χαρίσης, Δαραμούσκας (70' Αναστασίου), Κυριόπουλος (70' Θεοδώρου), Μαργέτης, Κοβάνης.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 4–2
Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Πώχο, η Λαυρεωτική νίκησε τον ανανεωμένο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι τους δυσκόλεψαν όσο μπόρεσαν…
Το Μπογιάτι άνοιξε το σκορ στο 12’ με τον Παπαντζίμα (0-1). Η Λαυρεωτική ισοφάρισε στο 28' με τον Ακαρέπη (1-1) και στο 32' ο Ντε Σόουζα σημείωσε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60' με τον Τσιμπόκα (2-2) και μετά ο εξαιρετικός Πώχος πέτυχε το 3-2 με δυνατό σουτ στο 70' και στο 80' ο ίδιος έκλεισε το σκορ (4-2).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πανούτσος – Γκόντα, Κ. Κορωνιάς.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Χουσεΐν (20' λ.τρ. Ρενάν), Π. Βανγκέλι, Ακαρέπης, Πώχος, Τσιάμης, Τζώρας, Βουκελάτος (25' λ.τρ. Ντε Σόουζα), Μουρίκης, Βουλωμένος, Μαραγκός (75' Μπέλλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Σπανός, Νάκας, Ντραγκότι (16' λ.τρ. Πιζάνιας), Κοσκινιώτης (65' Μπερμπάντης), Οικονομόπουλος, Ντούλος, Κατσέρης, Μπόσιος, Τσιμπόκας, Παπαντζίμας (70' Ποστόλι), Ζουρούδης.
* Ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Βασίλης Πολύμερος, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο: «Τελείωσε! Θετικό σε όλο αυτό, η παρουσία νέων από τις ακαδημίες μας. Μεγάλο σχολείο η φετινή ενασχόληση με τα διοικητικά δρώμενα. Αυτό που μένει, είναι η γνωριμία με αξιόλογους ανθρώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου. Σας ευχαριστώ! Και είναι τιμή μου που σας γνώρισα. Η αχαριστία είναι αυτή που γνώρισα -σε μεγάλο βαθμό- από άτομα, που ότι ζήτησαν το πήραν και κρέμασαν την ομάδα. Έχει ο καιρός γυρίσματα... Καλό καλοκαίρι»!

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΟΡΩΠΙ 5–0
Πολύ καλύτερος ο νεανικός Νικολακάκης νίκησε εύκολα γηπεδούχος το Κορωπί. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ στο 10', μετά από σέντρα του Εγιουρούμ. Στο 32' ο Εγιουρούμ με κοντινό σουτ πέτυχε το 2-0. Το Κορωπί έπαιξε αμυντικά, με αρκετές απουσίες βασικών του στελεχών. Ο Νικολακάκης στο 35' με ατομική ενέργεια του Πιτσούνη ανέβασε το σκορ στο 3-0 και στο β’ μέρος κράτησε χαμηλό ρυθμό. Πάντως, στο 80' και στο 88’ με δύο ακόμη τέρματα του Μαβίδη, το σκορ διαμορφώθηκε στο τελικό 5-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντιπαριώτης – Γουρνιάς, Μαραγκού.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Τσουζίνοφ, Νίκας, Πάσσαρης, Γεωργίου, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (60' Ν. Παπαδόπουλος), Καβάσης (46' λ.τρ. Σοφιάνοβ), Πιτσούνης (70' Σταύρος), Μουκάνης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Παπαθεοδώρου, Καπουράνης, Βατίστας (80' Μέγας), Αλεξίου, Κοντιζάς (46' Λυμπερόπουλος), Υφαντής, Βλάχος (75’ Σεϊτάι), Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΜΑΡΚΟ 1–3
Σαφώς ανώτερη η Μαρκό, επεβλήθη του ψυχολογικά και βαθμολογικά «πεσμένου» Αχιλλέα, μέσα στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου. Στο 17' μετά από συνδυασμό  Λάππα – Γκριμέκη – Βασιλού, ο τελευταίος προ κενής εστίας πέτυχε το 0-1. Στο 30' μετά από ασταθή απόκρουση του Χαριτίδη, ο Λάππας σημείωσε το 0-2. Ο Αχιλλέας μείωσε στο 40' με τον Θεοδώρου (1-2). Στο 93' έγινε το 1-3 με σουτ του Τσέλιου σε κενή εστία…
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορδολαίμης – Δουλγεράκης, Καραθανάσης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Χαριτίδης, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Βαφειάδης (28' λ.τρ. Μαραντίδης), Ξενάκης, Μπούσκος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Σταματόπουλος, Αγγελιδάκης (28' λ.τρ. Γκολόσι), Θεοδώρου.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκόρδας, Σιδέρης, Πλίτσης, Κ. Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Βασιλός (82' Τσέλιος), Λάππας, Γκριμέκης (67' Μερκούρης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2
Η Ατλαντίς νίκησε το γηπεδούχο και υποβιβασμένο Κρυονέρι, που προηγήθηκε 1-0 στο σκορ με τον Ρίζο στο 17'. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35' με πλασέ του Καλιαμπάκα και είχαν δοκάρι στο 40' με τον Πανόπουλο. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο 50' με ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ του Σιούτη (1-2). Η Ατλαντίς είχε κι άλλα δύο δοκάρια, σε σουτ του Καλιαμπάκα και πλασέ του Κόντι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκούγκαρης – Κουλοχέρης, Νίκας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Βαζ. Μανουσάκης, Εζεμπαέγκμπου, Κολώτας, Κανταρέλης, Ζερμπίνης, Τουμπανάκης, Καμαρίτης, Παυλίδης, Ρίζος (54' Γιάν. Μανουσάκης), Σιατραβάνης (83' Μεχίλι), Σαχίνης (62' Πατσαχάκης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Τσαλίκης, Παππάς (80' Θεοδωράκης), Θαν. Καρακώστας, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μαλάι, Κόντι, Πανόπουλος, Καλιαμπάκας (83' Κωτσάκης), Χρυσάφης (71' Κατσιγιάννης), Σιούτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money