Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 34ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της Άνοιξης στην Α' κατηγορία

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2–0
Η πρωταθλήτρια Άνοιξη νίκησε γηπεδούχος και τον δυνατό Παλλαυρεωτικό, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με σκόρερ τον Τσιούμα. Στο 4' άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 58' έκλεισε (2-0). Στο 71' πάλι ο Τσιούμας, είχε δοκάρι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δραγάτης – Λάμπρου, Μπουξμπάουμ.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Μπαξεβάνης, Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα-Αμπέλε (Κόλμπερ), Ράλλης, Οσμανάι (75' Μπουσδέκης), Τσιούμας, Κεφάλας (90' Δρακόπουλος), Δρόσος, Δαρζέντας (64' Γεωργούσης).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Θεοφανίδης, Πάνου, Ζουμάς, Φετολλάρι, Ασλάνι, Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (75' Αδάμης).
* Τα επινίκεια της Άνοιξης για την κατάκτηση του τίτλου:

Πανηγυρικό στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις για την άνοδο στην Α' κατηγορία
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 4–1
Ο Παθιακάκης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, νίκησε και την αγωνιστική Βουλιαγμένη με 4-1 και πήρε για πρώτη φορά το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία... Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με τον Παφίτη (0-1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 32’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Ιορδανίδη (1-1) και στο β’ μέρος ολοκλήρωσαν την επιβολή τους με τέρματα των Γιώτη στο 49’ για το 2-1, Φωτίκα στο 55’ για το 3-1 και πάλι του Γιώτη στο 82’ για το τελικό 4-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορδολαίμης – Δουλγεράκης, Μήταρης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Βασ. Παπαδόπουλος (36' Μεϊντάνης), Β. Γερογιάννης, Ασημάκης, Κωστής, Μ. Τασιούδης, Φωτίκας, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (52' Δ. Γερογιάννης), Γιώτης, Νικ. Αθανασόπουλος (80' Κ. Τασιούδης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Μιχαλόπουλος, Λανάι (72' Ιωαννίδης), Πολλάτος, Ζακόπουλος, Βοργιάς, Παπαβασιλείου (57' Πρέλα), Πουλάι, Χαλκιάς (75' Χαντάντ), Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης, Νικολαΐδης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα και πανηγυρισμοί ανόδου του Παθιακάκη στην Α'κατηγορία:

Πανηγυρικό στιγμιότυπο των Καλυβίων για την άνοδό τους στην Α' κατηγορία
ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 6–1
Τα Καλύβια πανηγύρισαν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία με άνετη επικράτηση επί του Αφιδναϊκού, που παρατάχθηκε μόνο με 11 παίκτες. Ήδη στο 15' του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγούντο με 3-0! Και τα 3 γκολ πέτυχε ο νεαρός Μάτι, που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ο Δημ. Οικονομίδης σημείωσε το 4-0 και στο 42’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με γκολ του Μίχα (4-1).
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια διατήρησαν πλήρη υπεροχή και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ, με δύο ακόμη τέρματα από τον Πανουργιά (5-1) και τον Δημ. Οικονομίδη (6-1).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρ. Βλάχος – Μαραγκού, Αλεξοπούλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τσουμανάι, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Χασουράκης, Μάτι, Αλεξίου (60' Καρελιώτης), Δημ. Οικονομίδης, Ντίνος (55' Πλάκα), Πασχάλη (40' Πανουργιάς).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Δήμας, Κρ. Γκιόλλα, Νικηφοράκης, Έ. Άλι, Νυχάς, Δ. Ζουβερέλης, Κλίσι, Τσαλίδης, Μίχας, Δ. Κουτσούκος.
* Τα επινίκεια των Καλυβίων για την άνοδο στην Α'κατηγορία:

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 3–5
Ανοικτό παιχνίδι για κάθε αποτέλεσμα στο γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας! Ο Ωρωπός έκλεισε εντυπωσιακά την αγωνιστική περίοδο αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0. Το 0-1 από τον Ευφραιμίδη στο 27’ και το 0-2 από τον Φιλλή στο 38’. Από το 46’ μέχρι το 65’ ο Πρωτέας ανέτρεψε την κατάσταση και προηγήθηκε με την σειρά του 3-2, με 3 γκολ που πέτυχαν οι Πασσάς και Σκούφης (2). Όμως η είσοδος του Κανάρη στο παιχνίδι έφερε νέα ανατροπή, αυτή την φορά υπέρ του Ωρωπού. Στο 72’ ο Κανάρης ισοφάρισε 3-3. Στο 90’ ο Φιλλής πέτυχε το 3-4 και στο 93’ ο Λάζαρος Μίχας έκλεισε το σκορ (3-5).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανιώτης – Γκόντα, Περδίκης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Φώσκολος, Καλαβρός (40' λ.τρ. Κατσούλας), Παπαγεωργίου, Χύκα, Αναγνώστου, Γεωργίου, Σκούφης, Θάνος, Πασσάς, Παπακωνσταντίνου, Νίνα.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Λάζ. Μίχας, Αμπάζι, Αλιάι, Μήτρου, Γ. Μπαλόκας, Παπαγεωργίου, Σπ. Μίχας, Φιλλής, Μπραχιμάι (68' Κανάρης), Ευφραιμίδης (87' Μπουγιατιώτης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3–3
Ωραίο «ελεύθερο» ποδόσφαιρο παίχθηκε στην Ανάβυσσο, όπου ο Σαρωνικός και η Άρτεμις ήλθαν ισόπαλοι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με 2 τέρματα του Χαρίτου στο 14' και στο 20'. Όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν με 2-3! Το 2-1 πέτυχε στο 25’ ο Κολάγκι. Στο 33' ο Πάσα ισοφάρισε 2-2 και στο 42' πάλι ο Κολάγκι σημείωσε το 2-3, σ’ ένα καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο. Στο 90’ ο Σαρωνικός κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστου και ισοφάρισε 3-3.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Γ. Τσομπανάκης): Τσάιμος, Μαλατάνος, Χάσκα, Μεγαγιάννης, Στουραΐτης, Παπαγιάνι (46' Κοντογιαννόπουλος), Χρήστου, Κοέχλερ, Χαρίτος, Ευθ. Τσομπανάκης, Λέμε.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Χατζόπουλος, Βεντούρης, Παπακώστας, Καδίτης (46' Καζάλας), Διαμάντης, Κολοβός (46' Μωυσιάδης), Τσούκα, Κολάγκι, Μητσιώνης, Ράσα, Φυτιλής (59' Μπαταβάνης).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2–0
Ο Γέρακας πέτυχε δύο γκολ στο α’ ημίχρονο, κι επικράτησε του αρκετά καλού Αετού Πικερμίου, που δεν είχε καλά «τελειώματα». Και τα δύο τέρματα πέτυχε ο Δελάρδας, από ισάριθμες πάσες του Καλούδη. Το 1-0 στο 23' και το 2-0 στο 33'. Στο β’ μέρος ο Αετός ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή εντός περιοχής του Μουλλάκη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντ. Βλάχος – Βιτσεντζάτος, Χόικας.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Μίαρης, Καγιάς (51' Βλαχιώτης), Στέφ. Παπαδόπουλος, Καρλατήρας, Παπαβασιλείου (64' Χριστοφυλλόπουλος), Μπερέτης (74' Δριλάκης), Στεμιτσιώτης, Δημητριάδης, Καλούδης, Δελάρδας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Τσαγκαράτος, Αλ. Κονταρίνης, Γ. Γκούτσιας (46' Μποζίνης), Καλογραιάκης, Άγγ. Κονταρίνης, Παναγόπουλος (80' Κοντογιάννης), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (85' Κοντούλης), Μουλλάκης, Ιωάννου.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 5–0
Με άνετη νίκη έκλεισε την αγωνιστική περίοδο η Σταμάτα επί του γείτονα Διονύσου. Ο Δημητρίου πέτυχε χατ-τρικ στο α’ ημίχρονο και δημιούργησε το σκορ του πρώτου 45λέπτου (3-0).
Στο β’ μέρος το 4-0 σημείωσε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ ο Άννινος και ο Μπουρτζαλιάνι έκλεισε το σκορ (5-0).
Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο 43χρονος Νίκος Αγαπητός, κι από τις δύο αντίπαλες ομάδες στις οποίες αγωνίσθηκε, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ν. Αγαπητού, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτρομάνος – Β. Τζαφόλιας, Καραβά.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος, Παπάζης, Μπόρας, Κ. Πέππας, Χρυσανθόπουλος, Άννινος, Μπερμπάντης (46' Παπούλιας), Μπουρτζαλιάνι, Δημητρίου (53' Πετράκης), Σμυρναίος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Καλογρίδης, Παλιούρας, Χάχαλης (64' Αλεξανδρής), Ζαβακόπουλος, Κώνστας, Ευαγγελάτος, Αναστασίου, Ελευθερίου, Ντόφης, Αγαπητός (67' Βαϊόπουλος), Δ. Ραυτακόπουλος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 3–1
Αφού έχασε σωρεία ευκαιριών, ο Παμπαιανικός επεβλήθη τελικά του αδιάφορου Κουβαρά με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ (0-1) με τέρμα του Σταμάτη στο 25’.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) στο 46’ με κεφαλιά του Κατσικώστα. Το 2-1 πέτυχε στο 65' ο Μυρτάι και στο 85' ο Κατσικώστας κέρδισε πέναλτυ και με εύστοχη εκτέλεση ο Τσιγάρας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκούγκαρης – Μακρής, Πειρασμάκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Στεργίου, Λάβδας, Χατζής, Φράγκου, Παπασωτηρίου (80’ Παρθένης), Γκόμπλιας, Λαγός, Δημήτρουλας (70’ Δούβος), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς (60’ Μυρτάι).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Χατζής, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης, Νικολακόπουλος, Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Ζαφειρόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money