Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΗ Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 9/5/2017 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΖΟΥΒΕΡΕΛΗΣ Μ. (ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν. (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΓΙΟΜΠΑΔΑΛΗΣ Ε. (ΑΝΟΙΞΗΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΓΚΙΝΤΙΔΗΣ Σ. (ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.

* Ποινές σωματείων και παραγόντων
-Το σωματείο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του Δ. ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων (4) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων –αποδυτηρίων και πρόστιμο 40 ευρὠ για υβριστική συμπεριφορά προς αξιωματούχους του αγώνα.
- Το σωματείο ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ απηλλάγη αλλά ο προπονητής της ομάδας Π. ΣΙΔΕΡΗΣ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε (5) αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων –αποδυτηρίων και πρόστιμο 50 ευρὠ για απώθηση και ανάρμοστη διαγωγή προς διαιτητή.

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 16/5/2017, ώρα 18.00 οι παρακάτω παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.
- Το σωματείο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.
- Το σωματείο Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ για την ομάδα παμπαίδων. Παράλληλα, η Επιτροπή απέρριψε σχετική ένσταση της Βουλιαγμένης για την εγκυρότητα του αγώνα της 6-5-2017 για την προημιτελική φάση του θεσμού κυπέλλου παμπαίδων με τον Παλληνιακό, λόγω αοριστίας (δεν κατονομάσθηκαν στην ένσταση συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής).

* Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Όσο κι αν προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία, δεν με αφήνουν οι καραγκιόζηδες. Τιμωρία παράγοντα για εξύβριση αξιωματούχου αγώνα (άρθρο 10) 4 αγωνιστικές και 40€ πρόστιμο. Για το ίδιο παράπτωμα, 7 μήνες και 1.300€ πρόστιμο στον Δρούγκα και τον ΑΟ Γλυκών Νερών! Το γιατί, ρωτήστε τον ΤΙΠΟΤΑ και τα τσιράκια του. Άντε να χαθείτε γελοίοι»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money