Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ: ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ – ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 2–0


Η πρωταθλήτρια ομάδα του Κωστέα-Γείτονα πανηγυρίζει τον τίτλο της

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο έπαιξαν οι παίδες (γεννημένοι το 2002 κι εντεύθεν) του Κωστέα-Γείτονα και του ΑΟ Παιανίας στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΣΑΝΑ, που διεξήχθη στο στάδιο Βάρης. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο, με αρκετό άγχος να διακατέχει -εμφανώς- τους νεαρούς παίκτες και των δύο ομάδων.
Στο β’ μέρος, ο ΑΟ Παιανίας φάνηκε αρχικά να διεκδικεί την νίκη με την ορμητικότητα στις κινήσεις του αλλά τελικά επικράτησε ο Κωστέας-Γείτονας με δύο τέρματα του Σταυρίδη στο 49’ και στο 70’. Οι επιθετικοί του Κωστέα-Γείτονα πίεσαν την αντίπαλη άμυνα, παίζοντας στο όριο του off-side, κι αναγκάζοντας τον αρμόδιο βοηθό διαιτητή να βρίσκεται σε συνεχή υπερδιέγερση ώστε να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Πράγματι, τα κατάφερε πολύ καλά…
Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν αλλά ο Κωστέας-Γείτονας απέδειξε ότι διαθέτει υπεροπλία σε αριθμό και ποιότητα παικτών παρά την μεγάλη προσπάθεια και ανταπόκριση στις ανάγκες του αγώνα από τον ΑΟ Παιανίας.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τριγάζης – Παπαδιώτης, Ντόστης. Τέταρτη διαιτητής: Χερουβείμ.
ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ (Παπαχρήστου): Αναστασίου (79’ Κοντέλης), Κολοκυθάς (79’ Χριστοδούλου), Τζιάτζιος, Φιστούρης, Αβράμπος, Ντελής, Μπρίνιας-Χατζηγεωργίου (56’ Κάναβος), Λουκάς (62’ Τσιμπούρης), Τριανταφυλλίδης (79’ Ηλιόπουλος), Σταυρίδης (74’ Παναγιώτου), Τσαλάκου (68’ Γαντζούλας).
ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Φύκας): Βίνιος, Καρμίρης, Εμ. Τσάνι (79’ Γρύλλης), Κόκοτος, Αλεξίου, Μπαριτάκης (63’ Αλ. Χοτζάι), Ρόρης, Αναγνώστου, Τριανταφύλλου (54’ Εν. Τσάνι), Μάνεσης, Γαρίδας. Δηλώθηκαν επίσης οι Γ. Πίτσιος, Σφέτσος.
Η ομάδα του ΑΟ Παιανίας

Φάση από τον τελικό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money