Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΦΥΓΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...



Πάει και ο Θανάσης Κατερίνης… Έφυγε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17/5/2017 ο ευγενής «χούλιγκαν» του Ωρωπού, ο λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο Θανάσης Κατερίνης ανάλωσε την ζωή του υπηρετώντας την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και την ομάδα του Ωρωπού. Ήταν αρχικά παίκτης, κι αργότερα ηγετικός παράγοντας και πρόεδρος του συλλόγου. Σχεδόν για 40 χρόνια η προσφορά του Θανάση Κατερίνη ήταν ανεκτίμητη.
Το απαράμιλλο πάθος του και η ανιδιοτελής του προσφορά στο πέρασμα των δεκαετιών αποτελεί παρακαταθήκη για την ιστορία του δημοφιλούς συλλόγου. Ακόμη και τα παιδιά του έγιναν παίκτες του Ωρωπού και αγάπησαν την ομάδα του χωριού τους.
Ο καλός μας φίλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 58 ετών, κτυπημένος σχετικά πρόσφατα από την επάρατο νόσο. Ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης, αγωνιστής στην καθημερινή του ζωή και στον αθλητισμό για ένα καλύτερο και πιο καθαρό ποδόσφαιρο, ειλικρινής, με απαράμιλλη αγάπη και ανιδιοτέλεια για την ομάδα του Ωρωπού, την οποία αυτός «ανέβασε» για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία! Βρισκόταν πάντα κοντά στον σύλλογο, ακόμη και όταν δεν συμμετείχε στις διοικήσεις. Ήταν ο μοναδικός παράγοντας της περιοχής που είχε καθολική αποδοχή όλων των σωματείων της Αττικής, τόσο ως ΕΠΣΑ όσο και ως ΕΠΣΑΝΑ.
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής τίμησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Θανάση Κατερίνη για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τότε ο Κατερίνης δήλωσε: «Είναι σημαντικό να σε τιμούν άνθρωποι του ποδοσφαίρου για την προσπάθεια που έχεις κάνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλες αυτές τις δεκαετίες! Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου». Και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα της καρδιάς του, τον Π.Α.Σ. Ωρωπός, λέγοντας: «Εύχομαι από καρδιάς η ομάδα του Ωρωπού να βρει τον δρόμο της και να ξαναφτάσει στις εθνικές κατηγορίες. Εκεί ανήκει ο Ωρωπός! Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα».
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του, την γυναίκα του Στέλλα και τους γιούς του Δημήτρη, Γιώργο και τον μικρό Άγγελο… Να είναι καλά, για να τον θυμούνται και να τιμούν την μνήμη του.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή, ώρα 3 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέων Παλατίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money