Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο Β. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ!



Ο επιχειρηματίας Βασίλης Πολύμερος απεχώρησε πικραμένος από τα κοινά και την προεδρία της Λαυρεωτικής και θα ασχοληθεί πλέον -σὐμφωνα με όλες τις ενδείξεις- με την χορηγία του Α.Ο. Κουβαρά, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με διοικητικά στελέχη της εν λόγω περιοχής, που θα αναλάβουν τη νέα διοίκηση του συλλόγου.
Σε σχετική ανάρτηση (χθες 24/5/2017) στην ιστοσελίδα του ο κ. Πολύμερος έγραψε: «Σήμερα κλείνει ένας πολύ σύντομος κύκλος, ως πρόεδρος της Α.Π.Ε. Λαυρεωτική. Παραιτούμε από την ομάδα, που σε ένα χρόνο θητείας μου χάρισε μόνο λύπες, υπονόμευση και υποκρισία. Μπήκα με όρεξη, όραμα και φιλοδοξία. Και κατηγορήθηκα… Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, όπως παικτών που κρέμασαν την ομάδα στα μέσα της περιόδου ή που με την συμπεριφορά τους -κάποιοι άλλοι- την διχοτόμησαν, ή για κάποιους φιλάθλους «καθηγητές ποδοσφαίρου» και όχι μόνο, που το έπαιζαν κριτές-μάγκες με την πλάτη μου, γιατί θα τους δώσω αξία χωρίς λόγο. Ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος κριτής.
Αναλαμβάνω την ευθύνη των όποιων λαθών, καθώς αυτά είναι ανθρώπινα. Σίγουρα, ο μόνος που φταίει πάντα είναι ο πρόεδρος. Στήριξα την ομάδα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και του τελευταίου αγώνα της χρονιάς. Η Λαυρεωτική υπήρχε και θα υπάρχει και χωρίς έμενα. Αφήνω την θέση κενή, σε όλους εκείνους που κατέχουν το «αλάθητο» και γνωρίζουν τον δρόμο των επιτυχιών. Ως μοναδικό κέρδος θα κρατήσω την αγάπη μερίδας κόσμου της Λαυρεωτικής, την αγάπη των μικρών παικτών στις ακαδημίες και την εκτίμηση που απέκτησα από πολλούς φίλους εκτός ομάδας σε επίπεδο παραγόντων (προέδρους), προπονητών και διοικητικών από τον ευρύτερο χώρο της ΕΠΣΑΝΑ».
* Εννοείται ότι ύστερα απ’ αυτές τις εξελίξεις, η ομάδα της Λαυρεωτικής θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του διοικητικού της συμβουλίου και σε συνεργασία με νέο προπονητικό σχήμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money