Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ



Λίγο πριν την έναρξη της αποψινής (Τρίτη 18/2) συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, τα 4 μέλη της διοίκησης που έχουν δημιουργήσει αντιπολιτευτική ομάδα τον τελευταίο καιρό, κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους από όλες τις Επιτροπές στις οποίες μετείχαν. 
Στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο κ. Παπαμακάριο, τονίζουν τα εξής: «Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, με την παρούσα λαμβάνουμε την τιμή να σας υποβάλλουμε την παραίτησή μας απ’ όλες τις επιτροπές και θέσεις, παραμένοντας απλά μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.
Είναι αλήθεια ότι για να φτάσουμε σε μια τέτοια απόφαση, ανατρέξαμε στην θητεία μας που ήδη μετράει ενάμιση χρόνο, στις βασικές αρχές  και αξίες μας για τις οποίες πίστεψαν τα μέλη μας και μας ψήφισαν για να τις υπηρετούμε.
Έρχεται όμως κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας. Η ώρα που τα ψέμματα τελειώνουν και αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς τις ευθύνες που έχει απέναντι στα σωματεία που τον εξέλεξαν. Η ώρα που δεν μπορούμε πλέον  να δικαιολογήσουμε τα πάντα, να υπομένουμε πράγματα για τα οποία διαφωνούμε, πολιτικές και παραγοντισμοί στους οποίους δεν πιστεύουμε και που ανήκουν στο παρελθόν, συμπεριφορές και ενέργειες που αμαυρώνουν το κύρος της Ένωσης, αποφάσεις με ρευστές πλειοψηφίες  που έρχονται σε αντίθεση με τις αποφάσεις της προϊστάμενης μας αρχής την ΕΠΟ και που μας οδηγούν στην απομόνωση και στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού κόσμου.
Η ώρα που διαπιστώνουμε για πολλοστή φορά, ότι στον ενάμιση χρόνο της θητείας μας και παρά τις αδιαμφισβήτητες προσπάθειες των τεσσάρων μας μέσα από τις πιο καίριες επιτροπές που μας εμπιστευτήκατε και τον αγώνα μας για την πρόοδο και την ευημερία της Ένωσης, την παντελή απουσία ορισμένων μελών λόγω των επαγγελματικών και πολιτικών τους υποχρεώσεων, τις οριακές αποφάσεις του Δ.Σ. και τη λευκή ψήφο που δεν οδήγησαν και δεν οδηγούν την Ένωση στην αναγέννηση και στον εκσυγχρονισμό που υποσχεθήκαμε στα μέλη μας.
Πιστεύουμε ότι έφτασε η ώρα της συνείδησης της προσωπικής αλήθειας της ευθύνης όλων μας απέναντι στα μέλη μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν μπορούμε και δεν θέλουμε πλέον να συμπορευτούμε και παραιτούμαστε απ’ όλες τις επιτροπές παραμένοντας μέλη του Δ.Σ.».
Μετα τιμής

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

Αποστολίδης Γρηγόρης

Δεστούνης  Δημήτρης

Φλαμπούρης Γεώργιος

Χρυσάφης Σταύρος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money