Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Β1: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα Αηττήτου Σπάτων - Νίκης Δροσιάς 4-0


ΩΡΩΠΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–0
Νίκη που δεν του άξιζε πήρε ο Ωρωπός από τον Γέρακα… Οι ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, οι αποκρούσεις του 16χρονου τερματοφύλακα Ντέρκα, κι ένα γκολ που μπορεί να μπήκε (η μπάλλα αμφισβητείται αν πέρασε την γραμμή αλλά ο βοηθός δεν ήταν στην ευθεία), δεν δικαιολογούν το 1-0 που πέτυχε ο Κανατάς στο 50’.
Χωρίς διάθεση οι διαιτητές Μανιώτης – Παπαδιώτης, Μακρής, έκαναν λάθη.
ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Αποστολάκης, Αμπάζι, Γκλιάτης, Οικονομάκος (75’ Βίνο), Μηλακώτης, Παπαγεωργίου, Σούτα (56’ Γουναρίδης), Κρομμύδας (89’ Γιακουμέλος), Λάμπρου, Κανατάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Χριστοφιλόπουλος, Μήλιος, Καυγάς, Καρλατήρας, Ι. Βλαχιώτης, Ζούρας, Δημητριάδης, Στακιάς (59’ Φαρφαράς), Τοσσουνιάν, Τσιροζίδης (46’ Ζώης).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0–2
Δύσκολη νίκη του Ραμνούντα με δύο τέρματα που σημείωσε ο Μητρεβόλης, όταν οι γηπεδούχοι είχαν μείνει 10 λόγω αποβολής στο 73’ του Διαμάντη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι είχαν ακυρωμένο γκολ στο α’ ημίχρονο που ισχυρίζονται ότι ήταν κανονικό ενώ ζήτησαν και πέναλτυ σε ανατροπή παίκτη τους εντός περιοχής, που δεν έδωσε ο διαιτητής.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Καραθανάσης, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας, Τουλόπουλος, Τούσα, Πετρογιώργος, Τοζάλλι, Σαριδάκης, Σταύρου, Διαμάντης, Λόκου (65’ Τσιακάρας), Καραγιώργος (88’ Κόλλιας), Νούσης (89’ Σταύρου).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Πυκνής, Βλασσόπουλος, Μπάκας, Χαμάμης, Ντούρας, Γκίκας (85’ Σαββανίδης), Σαμανίδης, Κόλλιας, Μήτσης (87’ Μπόλος), Τζούτζι, Ραπτογιάννης (57’ Μητρεβόλης).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) 4–0
Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο Αυλώνας στο εφετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο! Διέλυσε τους Νικητές (Άμυνα Ανθούσας) με 4-0.
Η επιβολή της ομάδας του Αυλώνα ήταν δίκαιη και αν συνεχισθεί έτσι η ανοδική πορεία της ομάδας, μπορεί να ελπίζει σε κάτι… Οι Νικητές δεν ήταν τόσο κακή ομάδα για να ηττηθεί με 4 γκολ διαφορά αλλά δεν είχε καθόλου αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Παρουσιάσθηκαν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κινδυνεύουν να βρεθούν στην ζώνη του υποβιβασμού!
Τα τέρματα (δύο σε κάθε ημίχρονο) πέτυχαν οι Θεοδοσίου, Νακάι, Κούφο και Κούκκος.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Περδίκης – Β. Γαλάνης, Μπουτζουβής.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ευστρ. Πάντος, Βλάχος, Ελευθεριάδης (74’ Νακάι), Σ. Πάντος, Στεφανής (55’ Μπίζας), Λιάπης, Παπαδόπουλος, Θεοδοσίου, Σκεντούλι, Κούφο (46’ Κούκκος).
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Σαββίνος (46’ Παπαδόπουλος), Μπλέτα, Π. Αντωνόπουλος, Ξαγοράρης, Ρωμαντζάς, Δρόσος (74’ Νικόπουλος), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Χερμάρι, Ντόντι (46’ Αγγελόπουλος).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–3
Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιοπαθείς έγινε στην Παιανία1 Έξι γκολ, ένα δοκάρι, δύο αποβολές, εναλλαγές στο σκορ, δημιούργησαν εντυπωσιακό σενάριο… Τελικά ο Παμπαιανικός παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στον Διόνυσο.
Μόλις στο 1’ λεπτό σέντρα-σουτ του Κρητικού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ιωαννίδη και στην συνέχεια ο Σέλβια μόνος του αστόχησε απελπιστικά. Στο 20’ ο Σέλβια πραγματοποίησε σέντρα από πλάγια και ο αρχηγός του Παμπαιανικού Ντούλας, έκλεψε στο ύψος της περιοχής την μπάλλα από τον άπειρο Χαρμπίλα και με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0!
Στο 25’ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Κωνσταντόπουλου και στο 29’ σουτ του Καρατσίκου πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κασελούρη και στο 50’ ο Σέλβια ανετράπη στην περιοχή από τον Τορλαχίδη και ο διαιτητής έδειξε σωστά πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Σέλβια κι έγραψε το 2-0. Λίγο αργότερα (57’) ο Φαραντάκης ανετράπη από τον Δεπάστα εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτυ υπέρ του Διονύσου. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Καρατσίκος και μείωσε το σκορ 2-1.
Όμως στο 64’ ο Σέλβια έβγαλε τον Ντούλα σε θέση μέσα δεξιά, εντός περιοχής, ο οποίος με σουτ σημείωσε το 3-1. Ο Διόνυσος πίεσε και στο 75’ σε σουτ του Δρόσου, η μπάλλα κόπηκε εντός περιοχής από το χέρι του Παπασωτηρίου, ο οποίος απεβλήθη. Το νέο πέναλτυ υπέρ του Διονύσου, εκτέλεσε πάλι εύστοχα ο αρχηγός Καρατσίκος, μειώνοντας πάλι την διαφορά (3-2). Στο 89’ είχαμε αποβολή του Δρόσου για εξύβριση, κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι το ματς είχε κριθεί, στο 93’ ο Καρατσίκος εκτέλεσε φάουλ στο πίσω δοκάρι του Παμπαιανικού, ο Τορλαχίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα προς το σημείο του πέναλτυ, όπου πετάχθηκε ο Μίσιος και ισοφάρισε 3-3.
Εξαιρετική η διαιτησία των Μαλαμά – Καπόγλη, Καρρά.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Παπασωτηρίου, Παπανίκου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Δεπάστας (77’ Ζάχαρης), Κατσικώστας (63’ Κατσαρός), Ιάσ. Λαλαούνης, Ντούλας (80’ Σερμπενιάδης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Ε. Κουτσογιάννης): Ιωαννίδης, Χαρμπίλας (46’ Ζώτος), Τορλαχίδης, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης (60’ Στεφανίδης), Σπανουδάκης, Καρατσίκος, Κωνσταντόπουλος, Δρόσος, Φαραντάκης (75’ Δρακούλης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 4–0
Νίκη με συνοπτικές διαδικασίες πέτυχε ο Αήττητος. Η Νίκη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Στο ουδέτερο γήπεδο Ραφήνας, ο Μασκλαβάνος σημείωσε το 1-0 και ο Παργιανός το 2-0 στο α’ ημίχρονο. Στο β’ μέρος δύο ακόμη τέρματα πέτυχε ο Κολάγκι (ένα με κεφαλιά κι ένα μα πλασέ) για το τελικό 4-0.
Πολύ καλή η διαιτησία: Ελ. Αντωνίου – Μήταρης, Γουργιώτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος (83’ Σταύρου), Κουλοχέρης (42’ Κ. Φράγκος), Μασκλαβάνος, Παργιανός (72’ Μπέκας), Λάππας.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι, Μηλιώτης, Ιωαννίδης (68’ Παναγιωτίδης), Πλατσιώτας, Μπιτάκος, Λιβαθινός, Κιούρκος, Πιπέρας (60’ Ζερμπίνης), Δημητρίου, Μούρτης (46’ Ποροτσίδης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–0
Μεγάλη νίκη του Κρυονερίου επί του Αχιλλέα με 1-0, στο ουδέτερο γήπεδο Πολυδενδρίου, λόγω της τιμωρίας του Κρυονερίου. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Οσμανάι στο 30’ κι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Καλοί οι διαιτητές Λάμπρου – Χόικας, Τσαλίκογλου.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κόλμπερ, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Κοντόσταυλος (70’ Θανασούλης), Χουζούρης, Πίστας (66’ Χρυσικόπουλος), Κεφάλας (86’ Κανταρέλλης), Οσμανάι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Σκούταρης, Αβραμόπουλος (86’ Κοσμάς), Μήλας, Τσαναχτσίδης, Σούρμπης (63’ Κωστόπουλος), Τσιαδήμας, Στρείδης (79’ Γκέρτσος), Τσάκαλος, Γκολόσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money