Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–3


Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιοπαθείς έγινε στην Παιανία! Έξι γκολ, ένα δοκάρι, δύο αποβολές, εναλλαγές στο σκορ, δημιούργησαν εντυπωσιακό σενάριο… Τελικά ο Παμπαιανικός παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στον Διόνυσο. 
Μόλις στο 1’ λεπτό σέντρα-σουτ του Κρητικού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ιωαννίδη και στην συνέχεια ο Σέλβια μόνος του αστόχησε απελπιστικά. Στο 15’ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Κωνσταντόπουλου και στο 20’ ο Σέλβια πραγματοποίησε σέντρα από πλάγια και ο αρχηγός του Παμπαιανικού Ντούλας, έκλεψε στο ύψος της περιοχής την μπάλλα από τον άπειρο Χαρμπίλα και με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0! 
Στο 29’ σουτ του Καρατσίκου πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κασελούρη και το ημίχρονο έληξε με 1-2 ακόμη ευκαιρίες των φιλοξενουμένων. 
Στο 50’ ο Σέλβια ανετράπη στην περιοχή από τον Τορλαχίδη και ο διαιτητής έδειξε σωστά πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Σέλβια κι έγραψε το 2-0. Λίγο αργότερα (57’) ο Φαραντάκης ανετράπη από τον Δεπάστα εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτυ υπέρ του Διονύσου. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Καρατσίκος και μείωσε το σκορ 2-1.
Όμως στο 64’ ο Σέλβια έβγαλε τον Ντούλα σε θέση μέσα δεξιά, εντός περιοχής, ο οποίος με σουτ σημείωσε το 3-1. Ο Διόνυσος πίεσε και στο 75’ σε σουτ του Δρόσου, η μπάλλα κόπηκε εντός περιοχής από το χέρι του Παπασωτηρίου, ο οποίος απεβλήθη. Το νέο πέναλτυ υπέρ του Διονύσου, εκτέλεσε πάλι εύστοχα ο αρχηγός Καρατσίκος, μειώνοντας πάλι την διαφορά (3-2). 
Στο 89’ είχαμε αποβολή του Δρόσου για εξύβριση, κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι το ματς είχε κριθεί, στο 93’ ο Καρατσίκος εκτέλεσε φάουλ στο πίσω δοκάρι του Παμπαιανικού, ο Τορλαχίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα προς το σημείο του πέναλτυ, όπου πετάχθηκε ο Μίσιος και ισοφάρισε 3-3.
Εξαιρετική η διαιτησία των Μαλαμά – Καπόγλη, Καρρά.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Παπασωτηρίου, Παπανίκου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Δεπάστας (77’ Ζάχαρης), Κατσικώστας (63’ Κατσαρός), Ιάσ. Λαλαούνης, Ντούλας (80’ Σερμπενιάδης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Ε. Κουτσογιάννης): Ιωαννίδης, Χαρμπίλας (46’ Ζώτος), Τορλαχίδης, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης (60’ Στεφανίδης), Σπανουδάκης, Καρατσίκος, Κωνσταντόπουλος, Δρόσος, Φαραντάκης (75’ Δρακούλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money