Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–2


Τα Καλύβια προηγήθηκαν στο Συκάμινο με 2-0 αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και παραλίγο να χάσουν κιόλας, αφού οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο β’ ημίχρονο, ισοφάρισαν και διεκδίκησαν την νίκη! 
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των γηπεδούχων, με την λήξη του αγώνα 4 «φίλαθλοι» των Καλυβίων και ο ποδοσφαιριστής Μιλούκα που είχε αντικατασταθεί, δημιούργησαν επεισόδιο στην εξέδρα, έβρισαν αντίπαλους παίκτες και οπαδούς, κατέστρεψαν μέρος του συρματοπλέγματος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου και με τον τρόπο τους έδειξαν στους ντόπιους φιλάθλους ότι δεν δέχθηκαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού!
Η ομάδα των Καλυβίων σημείωσε το 0-1 με τον Χασουράκη στο 4’ και το Συκάμινο κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Κατερίνη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στην ακύρωση του τέρματος αυτού δημιουργήθηκε ένταση και το ματς διεκόπη για λίγο επειδή οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να ρίξουν νερό στον βοηθό Φύτρο! 
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια έκαναν το 0-2 στο 74’ με σκόρερ τον Γκίνη. Όμως στο 80’ το Συκάμινο κέρδισε πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Παπαβασιλείου, ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε (82') ο Δημητριάδης και μείωσε 1-2. 
Στο 88’ ο Καραμιχάλης ισοφάρισε 2-2 μέσα σε πανηγυρικές εκδηλώσεις των γηπεδούχων… Τα τελευταία λεπτά της συνάντησης εξελίχθηκαν σε τεταμένη ατμόσφαιρα και ο διαιτητής διέκοψε πάλι –για λίγο- τον αγώνα.
Καλοί οι διαιτητές Χριστοδούλου – Χιλάς, Φύτρος.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας, Καραμιχάλης, Κατερίνης, Γκανούδης, Τυροβόλης (65' Γκας), Τούκας (46’ Τσαγκαράκης), Δημητριάδης, Παπαπάνου, Τσαβντάροβ (70’ Παπαγάλος).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Μιλούκα (44’ λ. τρ. Σκιαδάς), Χασουράκης, Γκίνης (82’ Κόλλιας), Αντ. Οικονομίδης (52’ Δημ. Οικονομίδης), Καρελιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money