Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–3


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου


Αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο εύκολα με 2-0, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε τελικά της Σταμάτας με 3-1. 
Η εκτός έδρας νίκη των πρωτοπόρων βασίσθηκε στην καλή επιθετική γραμμή τους, που ήταν πιο αποτελεσματική στο α’ ημίχρονο. 
Οι γηπεδούχοι της Σταμάτας έπαιξαν καλύτερα στο β’ μέρος του αγώνα παρ’ ότι ήταν 10 από το 55’ λόγω αποβολής του Πέππα με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Το σκορ άνοιξε (0-1) μόλις στο 4’ ο Βαζέχα και το 0-2 έκανε ο Μαρκομιχάλης στο 16’. Ύστερα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρια (65’ Φώσκολος, 84’ Μαρκομιχάλης) εκατέρωθεν, ο Λέκα πέτυχε το 0-3 στο 80’ και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με πέναλτυ ο Πλεμμένος στο 86’.
Στην εκπνοή της συνάντησης δημιουργήθηκαν οι «γνωστές παρεξηγήσεις» μεταξύ παραγόντων και φίλων της Σταμάτας και του Ολυμπιακού, με πρόσχημα ορισμένα λάθη του διαιτητή… Παράπονα για την διαιτησία του Αντιπαριώτη, είχαν και οι δύο ομάδες! Βοηθοί: Δατσέρης, Ντόστης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Κουκάι, Λέκκας, Μπόρας, Πέππας, Πλεμμένος, Καμπέρης (46' Μπενετάτος), Καλογήρου (65' Κοτροζίνης), Μπερμπάντης (70' Καλλέρης), Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Μαρκομιχάλης, Στεφανή (68’ Μανωλόπουλος), Τσουμάνης (63' Τσίκλος), Φώσκολος (88' Σεβδαλής), Βαζέχα, Αθανασόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money