Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–1




Ο Πρωτέας διέθετε δύναμη και πάθος ενώ η Σταμάτα έκανε το παιχνίδι της αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Εντύπωση προκαλεί ότι ο επιθετικός Χρήστου, έχει γίνει πλέον μόνιμος σκόρερ του Πρωτέα!
Μόλις στο 4’ ο Μαραγκός με εκπληκτικό διαγώνιο βολ-πλανέ σουτ (από πάσα του Μπεργιάννη), άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 24’ η Σταμάτα ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πλεμμένου. Στο πέναλτυ υπέπεσε ο Παρλακίδης, σε φάση που δύσκολα μπορεί να του καταλογίσει κανείς ευθύνη. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (38’), οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα στο σκορ, με εξαιρετικό γκολ από απευθείας κτύπημα φάουλ εκτός περιοχής του Χρήστου (2-1).
Στο β’ 45λεπτο το παιχνίδι εξελίχθηκε ανοικτό και με αρκετές φάσεις. Ο Πρωτέας ευτύχησε να σκοράρει με κοντινό πλασέ του Χρήστου στο 54’, ύστερα από συνδυασμό Μαμάκου – Μαραγκού και πάσα προς τον σκόρερ. Έτσι διαμορφώθηκε το 3-1 που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης, αφού τα «μυστικά όπλα» της Σταμάτας (οι πολύ καλές κάθετες πάσες), κόπηκαν σε δυο περιπτώσεις από τον τερματοφύλακα Παρλακίδη, που εξουδετέρωσε τα μοναδικά τετ-α-τετ με τον Χ. Τσεβά.
Καλοί οι διαιτητές Μαργαρίτης – Πανούτσος, Λάμπρος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παρλακίδης, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης (56' Μπουτσάι), Λάζαρης, Μπεργιάννης (69' Μακρυπίδης), Χρήστου, Μούργος (46' Μαμάκος), Χαρίτος, Μαραγκός, Χύκα.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Λέκκας, Κουκάι (46' Καλλέρης), Μπόρας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος (88' Καμπέρης), Μπενετάτος, Καλογήρου, Μπερμπάντης (83' Λαμπρόπουλος), Χ. Τσεβάς, Μαυρίδης. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money