Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0–1


Ο Τσδήμας μόλις έχει πετύχει το 0-1 και πανηγυρίζει δεξιά


Νίκη τίτλου σημείωσε ο Αχιλλέας στα Σπάτα επί του Αήττητου, σε αγώνα που οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα για την νίκη αλλά οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο άντεξαν στην πίεση αλλά πέτυχαν γκολ στο 22’ λεπτό και το κράτησαν μέχρι τέλους. Εκτός από το πρώτο ημίωρο, που το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ο Αήττητος διατήρησε σαφή εδαφική υπεροχή κι έφθασε πολλές φορές κοντά στο γκολ. Ειδικά στο διάστημα 46’ – 60’ η πίεση των γηπεδούχων ήταν καταιγιστική και ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Σταυριανουδάκης μαζί με τους αμυντικούς του, αναγκάσθηκαν να κάνουν εξαιρετικές αποκρούσεις και παρεμβάσεις… Όμως την έλλειψη αριστερού μπακ, ο Αήττητος την πλήρωσε με ήττα!
Τελικά, ο Αχιλλέας πανηγύρισε την πιο μεγάλη του νίκη των τελευταίων ετών, που πιθανόν να του δώσει και το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία.
Φάσεις και γκολ:
6’: Μετά από κτύπημα φάουλ του Αργ. Φράγκου, ο Παπαδάς έπιασε πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή και ο Σταυριανουδάκης απέκρουσε ενστικτωδώς και η άμυνα έδιωξε σε κόρνερ.
11’: Σουτ του Καρβούνη άουτ, μέσα από την περιοχή και πλάγια. Ήταν η πρώτη εμφανής αδυναμία στο αριστερό άκρο της άμυνας του Αήττητου.
20’: Σουτ του Κ. Φράγκου από την γραμμή της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Σταυριανουδάκης.
22’: 0-1 Άνοιγμα σε θέση έξω δεξιά, όπου ο Τσαδήμας ελίχθηκε κι εξαπέλυσε δυνατό διαγώνιο σουτ στο «Γ» της εστίας του Μπλάνα.
34’: Μπάσιμο από πλάγια του Παπαδά, που έφθασε κοντά στο δοκάρι, κι επενέβη τελικά ο Σταυριανουδάκης.
38’: Νέα ευκαιρία για τον Αχιλλέα, με σουτ-λόμπα του Τσάκαλου. Πρόλαβαν οι αμυντικοί του Αήττητου κι έσωσαν την εστία τους την τελευταία στιγμή.
48’: Απεβλήθη για συνεχείς διαμαρτυρίες στον διαιτητή, ο προπονητής των γηπεδούχων Κώστας Τσίχλης.
55’: Κτύπημα φάουλ του Παργιανού και εξαιρετική κεφαλιά (με εντυπωσιακό άλμα) του Κολάγκι από το ύψος του πέναλτυ, ψηλά άουτ…
59’: Κι άλλη χαμένη ευκαιρία του Αήττητου, με τον Παπαδά.
64’: Ο Παργιανός πήρε την μπάλλα σε θέση οφ-σάιντ, πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε με έγκαιρη υπόδειξη του βοηθού.
65’: Ο Κολάγκι έβγαλε μόνο του τον Παργιανό απέναντι στον Σταυριανουδάκη. Το δυνατό σουτ του επιθετικού, απέκρουσε με χέρια και πόδια ο τερματοφύλακας με εκπληκτική επέμβαση.
66’: Ο Τσαναχτσίδης έσωσε επί της γραμμής νέο πλασέ επιθετικού των γηπεδούχων.
67’: Τρεις συνεχείς (κατά κύματα) επιθέσεις και σουτ των γηπεδούχων, με τελικό σουτ του Λάππα, άουτ.
Στο τελευταίο 20λεπτο η πίεση των γηπεδούχων μειώθηκε κάπως, καθώς επήλθε και η κούραση των παικτών ενώ οι φιλοξενούμενοι με τις αλλαγές που έκαναν κράτησαν λίγο περισσότερο την μπάλλα στα πόδια τους και βγήκαν σε αντεπιθέσεις. Πάντως, στο 94’ οι Λάππας και Παπαδάς πάλι έχασαν την τελική προσπάθειά τους…
Επιβλητική η διαιτησία των Κορδολαίμη (Φαμέλη, Τσιαλογιάννη).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λάππας, Καδίτης, Αργ. Φράγκος, Κολάγκι, Κ. Φράγκος (79' Μπέκας), Παναγόπουλος (52' Σταύρου), Παπαδάς, Κουλοχέρης (85' Λευθεροχωρίτης), Παργιανός.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Σκούταρης, Τσαναχτσίδης, Αβραμόπουλος (65' Στρείδης), Γκέρτσος (46' Μήλας), Τσαδήμας, Καρβούνης, Γκολόσι, Τσάκαλος (85' Κομπορόζος), Σταματόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money