Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣΠρογραμματική σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο δημοτικό στάδιο Βουλιαγμένης», προϋπολογισμού 399.909,97 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας.
Σκοπός του έργου είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος αποστράγγισης του γηπέδου ποδοσφαίρου του δημοτικού σταδίου Βουλιαγμένης, στην περιοχή του λόφου Παπαναστασίου, με γνώμονα την ασφάλεια των αθλουμένων. Η κατασκευή νέου αποστραγγιστικού δικτύου θα αποκαταστήσει πλήρως την λειτουργικότητα του γηπέδου.
Μεταξύ άλλων, το έργο περιλαμβάνει: Αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση νέου, διαμόρφωση κλίσεων για την απορροή του επιφανειακού νερού, κατασκευή επιφανειακού αποστραγγιστικού δικτύου και περιμετρικού καναλιού απορροής ομβρίων, κατασκευή εκ νέου δευτερεύοντος και τριτεύοντος συστήματος άρδευσης, εγκατάσταση νέου αντλιοστασίου και υπέργειων δεξαμενών, αποκατάσταση του στίβου περιμετρικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money