Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–1


Στιγμιότυπο από παλαιότρη συνάντηση των δύο ομάδων στο γήπεδο Σταμάτας

Σημαντική εκτός έδρας νίκη (χωρίς σπουδαία απόδοση) πέτυχε ο πρωτοπόρος Παμπαιανικός στην Σταμάτα, μετά από δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι (που έπαιξαν αρκετά καλά) διατήρησαν την υπεροχή και εδικαιούντο ενός τουλάχιστον τέρματος σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έχασαν. Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με γκολ του Μυρτάι στο 27’ (μετά από γενναία προσπάθεια και τελείωμα) να πάρουν το ψυχολογικό προβάδισμα και τελικά την νίκη.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με εναλλασσόμενη την υπεροχή. Στο 85’ απεβλήθη ο Σέλβια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολίτης, Μετακίδης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Παπάζης, Σμυρναίος (46’ Ιω. Μπερμπάντης), Μπόρας, Χαμπέρης, Μπίντζος, Χαρ. Μανουσάκης, Φαραντάκης, Σφακιανάκης (79’ Κ. Πέππας), Ρίζος (46’ Τσατσαράγκος), Δημητρίου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Κοτροζίνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Κάλης (13’ Παρθένης), Σέλβια, Γκόμπλιας, Λαγός (83’ Δημήτρουλας), Τσιγάρας, Μυρτάι (90’ Κολλάτος).

«Ανεπιθύμητος ο Αντ. Βλάχος στην Σταμάτα»!
* Η Σταμάτα εξέδωσε μετά τον αγώνα ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία, που υπογράφει ο πρόεδρος Ε. Κριεμάδης και αναφέρει: «Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας, παρότι η ομάδα μας αδικήθηκε εφέτος -κατά την γνώμη μας- σε ορισμένα ματς, να προβούμε σε καταγγελία-διαμαρτυρία. Αλλά μετά το σημερινό παιγνίδι με το καθόλα φιλικό σωματείο του Παμπαιανικού βρεθήκαμε στην ανάγκη να πούμε ορισμένα πράγματα για την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Αντώνη Βλάχου. Κατ’ αρχήν πρέπει να συγχαρούμε τους βοηθούς Πολίτη και Μετακίδη για τις σωστές υποδείξεις.
Όμως το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο διαιτητής ενώ είχε δείξει κίτρινη κάρτα στους παίκτες του Παμπαιανικού Νο 2 και Νο 7, δεν τους απέβαλε όταν υπέπεσαν σε νέα παραπτώματα προς γενική έκπληξη γηπεδούχων, αντιπάλων και φυσικά των φιλάθλων! Κι εδώ, θέλουμε να μάθουμε τι είδε ο παρατηρητής διαιτησίας αφού το Νο 2 ενώ είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 65’, λίγο μετά πήρε και δεύτερη αλλά ο Βλάχος δεν του έδειξε την κόκκινη, προς γενική μας κατάπληξη, αφού όλος ο κόσμος διέκρινε τις δύο κίτρινες κάρτες του διαιτητή, που δεν εφάρμοσε όσα ορίζει ο κανονισμός, δηλαδή να τον αποβάλει. Όσο για την κάρτα που δεν έδειξε στον Σέλβια (Νο 7), που σε σφύριγμά του στο 75’ προχώρησε και σούταρε προς το τέρμα χωρίς να τιμωρηθεί, τον απέβαλε στο 92’! Επ’ αυτών περιμένουμε να μάθουμε τι είδε και ο παρατηρητής διαιτησίας.
Κύριε Βλάχο, σεβασθείτε την ομάδα και αφήστε την να παίξει ποδόσφαιρο και να μείνει στην κατηγορία… Ο Παμπαιανικός δεν χρειάζεται οποιαδήποτε εύνοια για να πετύχει τον στόχο του αφού διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Εξυπακούεται ότι πλέον είστε ανεπιθύμητος στα ματς της Σταμάτας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money