Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΜΑΡΚΟ



Κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 25/1/2018, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δίκασε την υπ' αριθμό 40831/22-12-2017 προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Γ.Σ. Μαρκό και δέχθηκε την προσφυγή κατά πλειοψηφία. Εξαφάνισε την υπ' αριθμό 71/2017 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κι απέρριψε κατ’ ουσία την έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Κεραυνός Κερατέας κατά της υπ' αριθμό 1/2017 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής.
Δηλαδή, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δέχθηκε ότι δεν ισχύει ο τρέχων ΚΑΠ και ότι μπορεί κάθε παίκτης να αγωνίζεται με όποιο αριθμό θέλει στην πλάτη του, αφού του αναγνωρίζεται το δικαίωμα αλλαγής της φανέλας του κατά την διάρκεια του αγώνα!
Πάντως, με την απόφαση αυτή η Μαρκό ξαναπήρε τους βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί (για το νικηφόρο ματς του α’ γύρου με τον Κεραυνό) και αντιμετωπίζει το μέλλον της στο πρωτάθλημα με απόλυτη αισιοδοξία…
* Επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι προ ημερών απεσύρθη και η μήνυση του παραιτηθέντος προέδρου της Μαρκό Θαν. Λάμπρου κατά του έκπτωτου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δ. Γιαρένη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money