Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!



Ξεφτιλίστηκαν οι θεσμοί. Δεν έμεινε τίποτε όρθιο. Ουδείς ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Όλα είναι μια κακοστημένη παράσταση…
Η γελοιότητα και η ισοπέδωση αξιών στο μεγαλείο της! Ο έκπτωτος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δ. Γιαρένης, υπό την αιγίδα του προστάτη του αρχιδιαπλεκόμενου -υπόδικου- του ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμά Μητρόπουλου, είχε το θράσος να υποδεχθεί και να παρουσιάσει τον νέο διαπλεκόμενο -σύμφωνα με όσα συνέβησαν- πρόεδρο της ΕΠΟ δικηγόρο Βαγγέλη Γραμμένο, στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης!!!
Παρ’ ότι έκπτωτος του αξιώματός του με απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου για καραμπινάτες παρανομίες στους ορισμούς παρατηρητών διαιτησίας, ο Δ. Γιαρένης παρουσίασε στους εκπροσώπους όσων σωματείων-μελών της Ένωσης παρέστησαν στην εκδήλωση, τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τους συν αυτώ προέδρους κάποιων ακόμη Ενώσεων από διάφορα σημεία της Ελλάδος… Ντροπή, ξεφτίλα και αποτροπιασμός για το ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα της Ανατολικής Αττικής!
Ο τιμωρημένος και -με παραγγελία του δικαστηρίου- αποκλεισμένος για δύο χρόνια από κάθε ποδοσφαιρική εκδήλωση, να παρουσιάζει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας! Κι αυτός να καμαρώνει σαν «γύφτικο σκεπάρνι» για το κατόρθωμά του! Και να συναγελάζεται με έναν παράνομο και τιμωρημένο παράγοντα… Παραδίπλα ο διοργανωτής του έργου Θωμάς Μητρόπουλος, χειροκροτούσε ευχαριστημένος για την επιτυχία του σχεδίου του… Ούστ, ξεφτίλες!!!
Το πιο απίθανο, όμως, είναι το γεγονός που φαίνεται να συνέβη την περασμένη Παρασκευή 19/1/2018 και το οποίο λέγεται ότι απέκρυψαν όλοι οι γνώστες και παρατρεχάμενοι του νέου συστήματος διοίκησης της ΕΠΟ.
Φημολογείται έντονα ότι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Γιαρένη έχει εκδοθεί από τις 19/1/2018 αλλά δεν ανακοινώθηκε ώστε να πραγματοποιηθεί η «γιορτή» και ύστερα να γίνει γνωστή η όποια νέα τιμωρία… Δηλαδή, το άκρον άωτον της διαπλοκής και του παρασκηνίου, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για το δημοφιλές άθλημα που υποτίθεται ότι υπηρετούν όλοι αυτοί οι κύριοι! Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε και τους υποστηρίζετε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money