Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–1



Το 1-0 από τον Πασκάλι

Νέα ισοπαλία παραχώρησαν στην έδρα τους τα Καλύβια, 1-1 με την Ατλαντίδα. Τα Καλύβια είχαν καλές ευκαιρίες αλλά η Ατλαντίς έπαιξε με πάθος και πήρε δίκαια την ισοπαλία.
Οι αντίπαλοι είχαν διαστήματα υπεροχής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με πλασέ του Πασκάλι, ύστερα από γρήγορη ενέργεια του Κάιδου από πλάγια και πάσα στον σκόρερ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι δεν ήθελαν να παίξουν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και στο 15’ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Πανόπουλο (πλάσαρε ψηλά άουτ). Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάνουν καλές ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.
Στο  β’ μέρος (52’) η Ατλαντίς έβγαλε παίκτη αμαρκάριστο (πάσα του Μαυράκη στον Σιούτη) στην άμυνα των γηπεδούχων, που ανετράπη από τον Καρελιώτη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Σιούτης, ισοφαρίζοντας 1-1. Η αντίδραση των Καλυβίων ήταν η δημιουργία τριών καλών ευκαιριών στο 58’, το 60’ και το 66’ (κυρίως με τον Κυριόπουλο), που δεν αξιοποίησαν… Η Ατλαντίς με ψυχραιμία και σωστές τοποθετήσεις δεν κινδύνευσε και πήρε την πολύτιμη ισοπαλία.
Για τα Καλύβια ήταν η τρίτη συνεχής ισοπαλία και για την Ατλαντίδα ο πρώτος βαθμός μετά από πέντε σερί ήττες.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Λ. Καραγιάννης, Πατσαούρας, Καρελιώτης (63’ Αναστόπουλος), Χρ. Κετέογλου, Ιω. Αλεξίου, Χαρίσης, Ντίνος, Κυριόπουλος, Κάιδος (83’ Χατζής), Πασκάλι (60’ Αντ. Οικονομίδης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Τοντισάκης, Περιβολάρης (59’ Καββαδίας), Γιαννόπουλος, Παππάς, Μπενέκος, Μαυράκης (84’ Καλφακάκος), Κιούρκος, Μαργέτης, Σιούτης, Πανόπουλος, Αναστασίου (55’ Κάτσι).
Το 1-1 από το πέναλτυ του Σιούτη

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money