Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥ – ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ. Ο Ξ. ΡΟΥΣΣΗΣ



Χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση, μάθαμε από δημοσίευμα ιστοσελίδας φιλικά διακείμενης στην σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, ότι ο Ξενοφών Ρούσσης ανέλαβε την κρίσιμη προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας αντί του έκπτωτου Δ. Γιαρένη, που τόσους μήνες δεν είχε αντικατασταθεί!
Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, με τηλεφωνική του παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή της περασμένης Δευτέρας 8/1/2018, στην οποία ήταν προσκεκλημένος στο στούντιο ο α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος. Εκεί, ο κ. Παπαμακάριος αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν ο έκπτωτος εδώ και μήνες Δ. Γιαρένης να παραμένει πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας;
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, τα μέλη της διοίκησης προχώρησαν σε ομόφωνη εκλογή του Φώντα Ρούσση στην θέση του προέδρου της Ε.Δ.
Το θέμα δεν ανακοινώθηκε επίσημα από πουθενά… Προφανώς για να μην γίνει ιδιαίτερα γνωστή η αντικατάσταση του έκπτωτου, ο οποίος -όπως μαθαίνουμε- προτίθεται να παραστεί (παρότι του απαγορεύεται η παρουσία σε οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση) και στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης!!! Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε ότι στην σχετική επιστολή-πρόσκληση προς τα σωματεία, αναφέρεται ότι καλεί ο ίδιος τους προσκεκλημένους (αποκλείοντας φυσικά όσους δεν επιθυμεί)!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money