Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–2



Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου νίκησε 2-1 τον γηπεδούχο στο γήπεδο Διονύσου Νικολακάκη! Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, κι εξελίχθηκε με εναλλασσόμενη υπεροχή. Ο Νικολακάκης διαμαρτύρεται για ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή… Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα δεν ήταν καλές καθώς ο ισχυρός άνεμος επηρέασε τις κινήσεις των παικτών.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 0-1 στο 5’ με τον Μαστρογιάννη, ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Κατσέρη στον σκόρερ. Ο Νικολακάκης ισοφάρισε στο 35’ με άπιαστο (στο «Γ») κτύπημα φάουλ του Μαβίδη (1-1).
Στο 52’ ο Ζουρούδης με σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα αφού ο αέρας άλλαξε την πορεία της…
Η κρίσιμη φάση έγινε στο 85’ που ο Ποστόλλι έκανε εμφανές χέρι εντός περιοχής σε σέντρα του Μαβίδη και ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Σύμφωνα με τους παρόντες ήταν καθαρό πέναλτυ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπίθας, Κουλοχέρης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Διαμάντης): Κατσάνος, Κωστόπουλος, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης (50’ Πεΐδης), Βαφειάδης, Καβάσης (75’ Δαμιανίδης), Κ. Παπαδόπουλος, Μαβίδης, Πιτσούνης, Παρ. Μουκάνης (80’ Στάθ. Πάλμος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Χρ. Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μπόσιος (90’ Νικολόπουλος), Παπαγεωργίου, Μαστρογιάννης (82’ Ντούντιγια), Ζουρούδης (89’ Πιζάνιας), Μπαλόκας (92’ Κοσκινιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money