Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΗΝΕΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ!



Με απαράδεκτο τρόπο η ΕΠΣΑΝΑ «τιμωρεί» τον Νικολακάκη, ορίζοντας τον αγώνα πρωταθλήματος του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, στο γήπεδο Διονύσου!
Σε μια ανεπανάληπτη απόφαση, οι αρμόδιοι της διοργανώτριας δεν κατάφεραν να βρουν γήπεδο στο Μενίδι για να φιλοξενήσει τον γηπεδούχο Νικολακάκη και όρισαν τον αγώνα του στον Διόνυσο, δηλαδή στον δήμο απ’ όπου προέρχεται η ομάδα του Αγίου Στεφάνου… Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ φαίνεται να επιδιώκει -αν είναι δυνατόν- ακόμη και τον υποβιβασμό από την Α’ κατηγορία της ομάδας του Νικολακάκη με τις αποφάσεις της!
Αν επικρατούσε στοιχειώδης λογική και όχι «εχθρική αντίληψη» προς την ομάδα του Νικολακάκη, η διοργανώτρια έπρεπε να βρει τρόπο να ορίσει τον αγώνα σε ένα από τα δύο γήπεδα των Αχαρνών… Τόσο το γήπεδο της περιοχής Αγίας Άννας όσο κι εκείνο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, φιλοξενούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αγώνες της ΕΠΣΑΝΑ. Εύκολα μπορούσε να γίνει μετάθεση κάποιου απ’ αυτούς τους αγώνες, ώστε να παίξει ο Νικολακάκης γηπεδούχος. Όμως, όχι. Βρέθηκε ότι μόνο στο γήπεδο του Διονύσου, δίπλα στην έδρα του Αγίου Στεφάνου, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής του συγκεκριμένου παιχνιδιού! Τι άλλο να πούμε και να γράψουμε; Οι άνθρωποι καταστρέφουν την Ένωση, που άλλοι «έστησαν» επί σειρά ετών… Περαστικά. Και Καλή Χρονιά!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money