Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ



Σε τραγικό βαθμό εγκατάλειψης βρίσκεται η διαιτησία της ΕΠΣΑΝΑ, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι διαιτητές -είτε νέοι είτε παλαιότεροι- να βρίσκονται σε άτυπη αντιπαράθεση, δεδομένου ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος σεβασμού και πειθαρχίας μεταξύ Επιτροπής Διαιτησίας και διαιτητών!
Η συμπεριφορές είναι κατά τεκμήριο υβριστικές στις ελλιπείς λόγω μικρής προσέλευσης Δευτεριάτικες συναντήσεις και το κλίμα έχει πυροδοτηθεί από πολλά προβλήματα, των αστυνομικών -κυρίως- στο επάγγελμα, διαιτητών…
Πάντως, στην τελευταία συγκέντρωση μάθαμε ότι έγινε μεγάλο θέμα, γιατί το τρίο Κάντζος – Σταμάτης, Μιχαλίτσης, επέτρεψαν σε ομάδα του αγώνα Παλλαυρεωτικού–Αφιδναϊκού να αγωνισθεί με «σαλιάρες» αντί για κανονικές φανέλες! Κανείς δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση για την παράβαση του κανονισμού αλλά και δεν φάνηκε να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο γεγονός.
Επίσης, οι παρεξηγήσεις (σε προσωπικό επίπεδο) μεταξύ διαιτητών είναι πολύ συχνές και η ποιότητα (ανθρώπων και λειτουργών) δυστυχώς «κατρακυλάει» στην ανυποληψία που ακολουθεί όλο το σύστημα διοίκησης της Ένωσης. Άλλωστε, όπως είχαμε γράψει προ αρκετών μηνών, η ΕΠΣΑΝΑ δείχνει να καθοδηγείται από την ΕΠΣΑ και στα θέματα διαιτησίας!
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να δούμε ως που θα φθάσει ο διασυρμός (φυσικά δεν ισχύει για όλους αλλά για την πλειοψηφία)…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money