Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0–0





Μετά από παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, κι ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η αναμέτρηση Άνοιξης–Αστέρα Βάρης έληξε 0-0. Όλα στο γήπεδο της Άνοιξης έμειναν στο μηδέν και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ήταν η όγδοη ισοπαλία του αήττητου Αστέρα Βάρης και η έκτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη για την Άνοιξη.
Στο α’ μέρος η Άνοιξη απείλησε με δυνατό σουτ άουτ του Κυριάκη από καλή θέση ενώ στο β’ ημίχρονο έγιναν μερικές φάσεις. Ο τερματοφύλακας Μαρινάκης στο 70’ μπλόκαρε εύκολα πλασέ του Δαρζέντα σε τετ-α-τετ και στο 85’ πάλι ο Μαρινάκης απέκρουσε αδύναμο πλασέ του Δρακόπουλου, μετά από καλή ενέργεια και πάσα του Δρόσου. Στο 90’ ο Αστέρας παραλίγο να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ του Μίχου αλλά ο Μανουσάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Β. Τζαφόλιας, Κουτζιακουτζίδης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Βαζ. Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Γεωργούσης (63’ Δαρζέντας), Μιχαηλίδης, Δρακόπουλος, Oσμανάι (71’ Στάθ. Κολώτας), Κωβαίος (85’ Άλι).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Κριλής, Μίχος, Κούτρος (42’ Γιαμάς), Μαυροθαλασσίτης (71’ Σκουρλής), Νιούμαν.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money