Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


ΜΑΡΚΟ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-0

* Το ντέρμπυ Μαρκό–Γλυκών Νερών έληξε 0-0, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις εστίες, δεν προσέφερε συγκινήσεις. Ο απαράδεκτα κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Μαρκοπούλου, δεν επέτρεψε στους παίκτες και των δύο ομάδων να παίξουν …ποδόσφαιρο.
* Στην Βούλα, ο γηπεδούχος Άρης προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 2’ και δέχθηκε την ισοφάριση στο 25’ από το Κορωπί (1-1), που ήταν καλύτερο στο δεύτερο μισό του α’ μέρους. Στα μέσα του β’ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ξαναπροηγήθηκαν 2-1, είχαν δοκάρι, αλλά οι φιλοξενούμενοι αφού έχασαν στο 85’ εξαιρετική ευκαιρία, κατάφεραν στο 93’ να πετύχουν την ισοφάριση για το τελικό 2-2.
*  Στα Καλύβια, το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο στο μεγαλύτερό του διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο τα Καλύβια έχασαν 3 τετ-α-τετ με τον Δημ. Οικονομίδη αλλά και ο Νικολακάκης είχε καλές προσπάθειες για γκολ. Η ίδια περίπου εικόνα υπήρξε και στο β’ 45λεπτο. Όμως ο Νικολακάκης κατάφερε στο 90’ να πάρει την νίκη με γκολ του Πεΐδη. Μετά την λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση στα αποδυτήρια των γηπεδούχων για άγνωστο λόγο…
* Στην Άνοιξη, το παιχνίδι άργησε ν’ αρχίσει για 12’ λεπτά λόγω έλλειψης γιατρού. Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε 0-1 με τον Μουσαράι κι έχασε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Η γηπεδούχος Άνοιξη ισοφάρισε 1-1 με σκόρερ τον Καραχάλιο, κι έτσι έληξε το ημίχρονο. Παρά τις έντονες προσπάθειες και των δύο ομάδων στο β’ μέρος να πετύχουν δεύτερο γκολ, αυτό δεν συνέβη παρ’ ότι χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν ακόμη και στις καθυστερήσεις.
* Η αναμέτρηση Παθιακάκη – Θησέα (0-0) δεν είχε ποιότητα ούτε φάσεις. Μόνο σε δύο περιπτώσεις οι θεατές του αγώνα είδαν κάτι καλό. Όταν ο Ανδρεαδάκης έχασε την καλύτερη ευκαιρία του Θησέα στο πρώτο ημίχρονο (σουτ άουτ σε κενό τέρμα)! Και στο β’ ημίχρονο, όταν ο Κατσιγιάννης είχε την καλύτερη ευκαιρία από πλευράς Παθιακάκη αλλά ο Κατσιούλης απέκρουσε κι έσωσε την εστία του…

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
* Η πολύ καλή Άρτεμις νίκησε 1-0 τον Ωρωπό στο γήπεδο Ραφήνας (λόγω συντήρησης του γηπέδου Σπάτων). Το γκολ πέτυχε στα μέσα του β’ ημιχρόνου ο Τσουκαλάς ενώ καλές ευκαιρίες έχασαν οι Ράσα (2 φορές), Τσούκα. Ο Ωρωπός άφησε καλές εντυπώσεις αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Μόνο ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι (β’ μέρος).
* Στην Δροσιά, η τοπική Νίκη επικράτησε του Σαρωνικού 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 32’ ο Ασημακόπουλος το 1-0 και στο 59’ ο Δρόσος το 2-0.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money