Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΡΕΝΗ: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Φοβερές αποδεικνύονται οι αδυναμίες της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ. Δεν στέκεται ικανή να ικανοποιήσει ούτε μια δικαστική εντολή! Τα γεγονότα καταδεικνύουν την ανυποληψία της διοίκησης της Ένωσης, που οδηγείται εν δυνάμει με την συμπεριφορά των μελών της ακόμη και στα ποινικά δικαστήρια. Το ρεπορτάζ του συναδέλφου Γιάννη Μαυρόπουλου στην ιστοσελίδα «Πάμε Μπάλα» είναι αποκαλυπτικό…
Μετά την διαδικασία συζήτησης των εφέσεων για την τιμωρία του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δ. Γιαρένη με διετή αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων κ. Δημήτρης Σκουτέρης, αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της υπόθεσης ζήτησε επιπλέον έγγραφα, τα οποία τόσο η πλευρά του κ. Γιαρένη όσο και των κ.κ. Παπαμακάριου–Σπανέα οφείλουν έως σήμερα Δευτέρα 23/10/2017 το μεσημέρι, να του τα προσκομίσουν. Επειδή, όπως τόνισε ο κ. Σκουτέρης είναι πρώτη φορά που έρχεται προς συζήτηση τέτοιο θέμα, πρέπει το δικαστήριο να δει την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή.
Την αμέσως επόμενη ημέρα της συζήτησης σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης, ακολούθησε αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ προς τον κ. Σπανέα. Το πρωί της Πέμπτης 19/10/2017 εστάλη e-mail από την ΕΠΣΑΝΑ προς τον κ. Αριστείδη Σπανέα, το οποίο υπέγραφαν οι κ.κ. Ευ. Καραμολέγκος ως αντιπρόεδρος και Ιω. Νάκας ως γραμματέας.
Στην επιστολή αυτή (με αριθμό πρωτοκόλλου 2050/19-10-2017) τόσο ο αντιπρόεδρος όσο και ο γραμματέας της Ένωσης, κάλεσαν τον κ. Σπανέα να καταθέσει έγγραφα της Επιτροπής Διαιτησίας, που υποτίθεται ότι κατείχε παράνομα!
Το κείμενο της επιστολής: «Παρακαλούμε όπως μας παραδώσετε μέχρι αύριο το μεσημέρι τις εκθέσεις των Παρατηρητών Διαιτησίας της περιόδου που ήσασταν Αρχιδιαιτητής στην Ένωση, τις οποίες κατέχετε και ποτέ δεν τις έχετε προσκομίσει στην ΕΠΣΑΝΑ. Θα παρακαλούσαμε ιδιαίτερα τις εκθέσεις των Παρατηρητών Διαιτησίας που αναφέρονται στους αγώνες της καταγγελίας σας στην Επιτροπή Δεοντολογίας διότι τις ζητάει το Δικαστήριο της Επιτροπής Εφέσεων δια του Προέδρου κυρίου Δημητρίου Σκουτέρη».
Αντιλαμβανόμενοι εκ των υστέρων την μεγάλη τους γκάφα, να προσπαθήσουν να «ενοχοποιήσουν» άδικα τον κ. Σπανέα, αφού γνώριζαν ότι οι εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας υπάρχουν μόνο στο αρχείο της Ένωσης (ή του Συνδέσμου παλαιότερα) και ποτέ σε χέρια μελών της Επιτροπής Διαιτησίας, ο αντιπρόεδρος κ. Καραμολέγκος έκανε ανάκληση της υπογραφής του και προσπάθησε να απεμπλακεί από παρατυπίες και πιθανές ευθύνες! Την Παρασκευή 20/10/2017 ο κ. Καραμολέγκος «αδειάζοντας» άπαντες, για προσωπική του ασφάλεια και προστασία, έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση (με αριθμό πρωτοκόλλου 2078/20-10-2017): «Ανακαλώ το email που εστάλη εχθές Πέμπτη 19/10/2017 στον κύριο Αριστείδη Σπανέα λόγω εσφαλμένης ενημέρωσης που είχα από τον νομικό μου παραστάτη».
Άμεσα ο γραμματέας Γιάννης Νάκας, απέστειλε άλλο έγγραφο που είχε μόνον την υπογραφή του αλλά όχι αριθμό πρωτοκόλλου! Έτσι αποδεικνύεται καθαρά ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν να υπηρετούν σωστά το αντικείμενό τους στην Ένωση, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται εκτεθειμένοι… Στη νέα επιστολή του γενικού γραμματέα κ. Νάκα, αναφέρεται: «Κύριε Σπανέα, κατόπιν υπόδειξής σας, πραγματοποιήσαμε έλεγχο στα νέα γραφεία όπου έχει μεταφερθεί το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου της Ένωσης σε κούτες. Διαπιστώθηκε ότι βρέθηκε ο φάκελος με τις εκθέσεις παρατηρητών διαιτησίας περιόδου 2016-2017, τον οποίο προφανώς δεν κατέχετε. Παρακαλούμε μην λάβετε υπόψη σας την επιστολή μέσω της οποίας σας ζητούσαμε το συγκεκριμένο αρχείο».
Φυσική συνέπεια αποτέλεσε η αποστομωτική απάντηση του κ. Αριστείδη Σπανέα, ο οποίος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους κι άφησε εκτεθειμένους όσους υποτίμησαν την νοημοσύνη του και προσπάθησαν να τον εμπλέξουν σ’ αυτήν την άθλια ιστορία, που αμαυρώνει την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής! Η απάντηση του κ. Σπανέα (Παρασκευή 20/10/2017, ώρα 7.32’) προς έχει ως εξής:
«Κύριε Νάκα, είναι το τρίτο email που μου αποστέλλει η ΕΠΣΑΝΑ δια χειρός δικής σας και του κ. Καραμολέγκου, προσπαθώντας να με ενοχοποιήσει κατά πάγια τακτική της, ψάχνοντας τρόπους για να στηρίξει τον τέως πρόεδρό της κ. Γιαρένη. Στο email της 19-10-2017 με αρ. πρωτ. 2050, που υπογράφετε εσείς και ο κ. Καραμολέγκος, αποφανθήκατε, όπως αναφέρεται επί λέξει "ότι κατέχω και δεν έχω παραδώσει τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας". Και μάλιστα ορίζατε να τις παραδώσω εντός είκοσι τεσσάρων ωρών. Δεν απάντησα και ούτε θα απαντούσα, αν δεν συνεχίζατε να με ενοχλείτε με τα επόμενα email, που εκθέτουν τους συντάκτες τους ανεπανόρθωτα. Άλλωστε, μετά από πάροδο ενός χρόνου, αποφανθήκατε εσείς και ο κ. Καραμολέγκος, ότι παρακράτησα παράνομα έγραφα της ΕΠΣΑΝΑ προσβάλλοντας έτσι την τιμή και την υπόληψή μου. Αντιλαμβανόμενος ο κ. Καραμολέγκος το λάθος του, με email προερχόμενο από την ΕΠΣΑΝΑ με αρ. πρωτ. 2078 στις 20-10-2017, ανακαλεί την υπογραφή του και το email της 19-10-2017. Δύο ώρες αργότερα, μου αποστέλλετε κ. Νάκα προσωπικό email με δική σας μόνο υπογραφή και έγγραφο με σφραγίδα της ΕΠΣΑΝΑ, χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, γράφοντας ΨΕΜΑΤΑ ότι κατόπιν υποδείξεών μου και αφού πραγματοποιήσατε έλεγχο στα νέα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ, βρέθηκε ο φάκελος. Δεν γνωρίζω καν που είναι τα νέα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ και δεν τα έχω επισκεφθεί ποτέ!
Κύριε Νάκα, ουδέποτε είχαμε μεταξύ μας ή με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ, καμία επαφή και ούτε υπέδειξα σε κανένα που τοποθετείτε τα έγγραφα της ΕΠΣΑΝΑ, που με ελαφρά τη καρδία με συκοφαντήσατε ότι τα παρακρατούσα, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή μου! Παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε το παρόν email και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ και να με ενημερώσετε εάν τα email που μου αποστείλατε είναι απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ ή δική σας και του κ. Καραμολέγκου. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου, εμένα και της οικογένειάς μου»!
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΠΑΝΕΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money