Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΜΑΡΚΟ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–0
Ασταμάτητη η Μαρκό έμεινε πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας αφού επικράτησε γηπεδούχος 2-0 του Θησέα Ν. Μάκρης, με κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Κύρκο, που απέκρουσε πέναλτυ του Τασσόπουλου.
Η Μαρκό είχε δύο δοκάρια στο α’ 45λεπτο, με τον Μασκλαβάνο (κεφαλιά) στο 24’ (μάλιστα οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι στην συνέχεια της φάσης η μπάλλα πέρασε την γραμμή τέρματος) και με τον Γκαβασιάδη (πάλι κεφαλιά) στο 32’!
Στο 57’ ο Θησέας κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Τασσόπουλος και απέκρουσε δύσκολα στην γωνία του ο Κύρκος!
Η ψυχολογία των γηπεδούχων τους έδωσε την δύναμη να σημειώσουν γκολ στο 63’ με σουτ του Γκαβασιάδη (1-0) και να ολοκληρώσουν την επικράτησή τους στο 85’ με τέρμα του Σάντρια (2-0).
Διαιτητές: Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Μερκούρης (60’ Σιδέρης), Πλίτσης, Πάντου, Ρεντζής, Λάπας (60’ Μάτι), Δημογιάννη, Γκαβασιάδης, Σάντρια (87’ Δημητρακόπουλος), Μασκλαβάνος (75’ Γκιούζι).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Βαγγ. Κωνσταντόπουλος, Τασσόπουλος, Τσατσούλας (74’ Δημητρίου), Νικολέας, Διασίτης (56’ Γεωργιάδης), Ανδρεαδάκης (83’ Ανδρουτσόπουλος), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1
Ο Παλληνιακός «σκόνταψε» εντός έδρας στον Νικολακάκη (1-1), καθώς ο Γιώργος Δημητρόπουλος έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων… Οι γηπεδούχοι ήταν αργοί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και παρ’ ότι διατήρησαν σαφή εδαφική υπεροχή, κουράσθηκαν πολύ για να πάρουν τον ένα βαθμό.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλό «στήσιμο», πίστη και πάθος. Κατάφεραν στις ελάχιστες αντεπιθέσεις τους να σημειώσουν γκολ μετά από συνδυασμό Μαβίδη – Πιτσούνη και σουτ του τελευταίου (0-1) στο 38’.
Στο β’ μέρος ο Παλληνιακός έριξε στο παιχνίδι τον Καλιαμπάκα, ο οποίος στο 48’ ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά αφού προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ, κόντρα στο τείχος, νέο σουτ του Μουστόγιαννη και προσωρινή απόκρουση του Στουραΐτη (1-1). Οι γηπεδούχοι διατήρησαν μέχρι τέλους τον έλεγχο του αγώνα, πίεσαν, είχαν δοκάρι στο 95’ με τον Κετσετζόγλου αλλά δεν πέτυχαν γκολ, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 83’ λόγω (τραβηγμένης) αποβολής του Τσαπανίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Χόικας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς (65’ Κούσης), Μαλάι (46’ Θρ. Νικηφοράκης), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Ηρ. Αλεξίου, Χρυσάφης (46’ Καλιαμπάκας), Σάμιος (70’ Γεωργουδάκης), Κετσέτζογλου, Μουστόγιαννης, Ν. Βλάχος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Στουραΐτης, Βαφειάδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Γκίτζος, Κουμουλίδης (60’ Δαμιανίδης), Κωστόπουλος (76’ Σοφιάνοβ), Μαβίδης (87’ Καβάσης), Πιτσούνης (93’ Κίτσιος), Ανδρ. Μουκάνης.
* Η διοίκηση του Νικολακάκη σε ανακοίνωση – δήλωση διαμαρτυρίας, κάλεσε την Ένωση και τους αρμόδιους της διαιτησίας ν’ ασχοληθούν με την διαιτησία του κ. Βλάχου, υπογραμμίζοντας: «Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ο τρόπος που θέλει να ανέβει στη διαιτησία έχει αποστολές σαν τη χθεσινή. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για την άνοδό του. Καλούμε τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ να λάβει τα μέτρα της».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2–2
Ο Αστέρας προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο του αγώνα της Βάρης αλλά στο τέλος βρέθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Κεραυνό Κερατέας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό!
Πάντως, ο Αστέρας διαμαρτύρεται έντονα για αλλοίωση αποτελέσματος από διαιτητικές αποφάσεις, όπως και για κακή αποβολή του βασικού του σκόρερ Κούτρου. Με 10 παίκτες έμεινε και ο Κεραυνός (στην ίδια φάση του 69’) λόγω αποβολής του Ντάη (απευθείας κόκκινη και στους δύο).
Το 1-0 σημείωσε στο 33’ ο Μαγγίνας, ενώ στο 41’ ο Κούτρος σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια σε ένα επτάλεπτο, με τους Ν. Βανγκέλι στο 60’ και Μουσαράι στο 67’.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μαραγκός (81’ Τσακύρης), Μαυροθαλασσίτης, Μίχας, Κούτρος, Δ. Παπάζογλου (89’ Παπαγεωργίου), Νιούμαν (85’ Γιαμάς).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Βεζύρης, Δ. Λιούμης (46’ Ν. Βανγκέλι), Κατσίκης, Σότα (46’ Γκούτσε), Ξένος, Τσίκλος, Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι (92’ Δογάνης), Κοντογιάννης (87’ Μαγγανάς), Ντάη.
* Έξαλλοι οι παράγοντες, οι τεχνικοί και οι παίκτες του Αστέρα Βάρης, μίλησαν με τα χειρότερα λόγια μετά την λήξη του αγώνα για την διαιτησία του Μαλαμά και των βοηθών του. Όλοι πνέουν μένεα κατά του Μαλαμά, ο οποίος ήταν -κατ’ αυτούς- προκλητικός στις αποφάσεις του, κι επιπλέον απέβαλε συγκεκριμένο παίκτη του Αστέρα αφού «κιτρίνισε» πλειάδα άλλων. Μαζί του και ο παρατηρητής διαιτησίας Κατσαδήμας, ο οποίος αν και κατοικεί στην Κερατέα, κατηγορήθηκε ότι πήγε να κρίνει την διαιτησία του «φίλου» του Μαλαμά.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–3
Η Ατλαντίς νίκησε με ανατροπή του σκορ στο Λαύριο την Λαυρεωτική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3’ με γκολ του Δρούγκα, κι αφού είχε προηγηθεί προσπάθεια και σουτ του Χρήστου στο κάθετο δοκάρι (1-0), αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την πρωτοβουλία τους πέραν του ημιχρόνου, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν το παιχνίδι και στο β’ μέρος έπαιξαν πολύ καλά και πέτυχαν 3 τέρματα, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη και κερδίζοντας τις εντυπώσεις… Στο 51’ τραυματίσθηκε και στο 53’ αντικαταστάθηκε ο κινητήριος μοχλός της Λαυρεωτικής Παπαγεωργίου.
Με μεγάλη μαχητικότητα, οι παίκτες της Ατλαντίδος ισοφάρισαν στο 55’ με κεφαλιά του Μπενέκου μετά από κόρνερ του Γιαννόπουλου (1-1). Στο 60’ ο Λάμπρος επενέβη σωτήρια σε δύο ευθύβολα σουτ κι έδιωξε σε κόρνερ, ενὠ στο 61’ ο Μιχαηλίδης πλάσαρε άουτ προ του Αραχωβίτη. Στην συνέχεια το δίδυμο Καρακώστα-Καστή έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Λαυρεωτικής. Στο 65’ μετά από πανέμορφη επιθετική ανάπτυξη από πλάγια, με πολλές πάσες, ο Καστής σέντραρε και ο επερχόμενος Γιαννόπουλος με άψογο πλασέ έγραψε το 1-2. Και στο 73’ ο Καρακώστας αφού ντριμπλάρησε όλη σχεδόν την άμυνα, έκανε σουτ που απέκρουσε ο Λάμπρος αλλά στην επαναφορά της μπάλλας ο Καστής με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Δραγάτης – Κάλλης, Δ. Τζαφόλιας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Βουκελάτος, Κορωνιάς, Παντελιάς, Παπακωνσταντίνου (53’ Φετολλάρι), Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Χρήστου, Βελετάκος, Σαλίβερος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Αραχωβίτης, Κουφοκώστας (46’ Αναστασίου), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος, Καββαδίας, Καρακώστας (79’ Καλφακάκος), Θεοδωράκης, Σιούτης (84’ Θεοδώρου), Μαργέτης, Καστής (76’ Κωτσάκης).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1
Στο ουδέτερο γήπεδο της Παιανίας, έγινε πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ ισοδυνάμων ομάδων, που ικανοποίησε τους 300 περίπου παρόντες φιλάθλους.
Τα τυπικά γηπεδούχα Γλυκά Νερά ήταν καλύτερα στο α’ μέρος οπότε κι έχασαν 3-4 καλές ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ισορρόπησαν το ματς στο β’ ημίχρονο και πέτυχαν γκολ στο 68’ με το οποίο πήραν την πολύτιμη νίκη.
Σκόρερ ήταν ο Ζουρούδης, με εξαιρετική κίνηση και διαγώνιο σουτ-βολίδα, έξω από την μεγάλη περιοχή (0-1).
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Μήταρης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Ρέκα (77’ Καλούτσας), Στίσι, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης (91’ Μπέντας), Αλ. Αλεξίου, Νάνος, Γάσπαρης (75’ Μπελεβέτης), Χίσο, Μπουγατσιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος (88’ Νάκας), Ποστόλλι, Παπαγεωργίου (84’ Ράλλης), Μπούμπας, Κατσέρης, Παπαντζίμας (91’ Μπαλόκας), Παπιδάκης (86’ Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–0
Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήλεγχαν το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκειά του αλλά και οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά αμυνόμενοι. Παιχνίδι χωρίς φάσεις και με πολλά λάθη, κι από τις δύο πλευρές. Μόνο στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια φάνηκαν κάπως επιθετικά αλλά ο Κάιδος και ο Χατζηστεφάνου δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις. Περισσότερο απείλησαν οι Πασκάλι και Οικονομίδης που μπήκαν ως αλλαγές. Μάλιστα, στο 83’ ο Οικονομίδης έχασε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή αλλά ο Κάρσος έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση με εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.
Διαιτητές: Πανούτσος – Γκόντα, Κυριακόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Καραγιάννης, Πατσαούρας, Κοτλίδας, Χ. Κετέογλου, Ντίνος (72’ Χατζής), Κάιδος, Αλεξίου, Κυριόπουλος (80’ Πάτσης), Χατζηστεφάνου (68’ Δ. Οικονομίδης), Χρυσοχόου (58’ Πασκάλι).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Βελλής, Γιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Βιδάλης, Λιόσης, Κολτσίδας, Μήτσιος (90’ Παναγιωτακάκος), Σπυρόπουλος (85’ Θάνος), Παπαδημητρόπουλος (73’ Μήτρος), Χούντα.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1
Το ματς ήταν γενικά άτεχνο, χωρίς πολλές και σπουδαίες φάσεις. Το Κορωπί στάθηκε καλύτερα, προηγήθηκε στο 41’ με γκολ του Πασά από λάθος του τερματοφύλακα Παππά (0-1), αλλά η γηπεδούχος Μάχη έδειξε χαρακτήρα, υπομονή, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88' με τον Κ. Σένε (1-1), όταν οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Διγαλάκη στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μπερέτας – Κουτζιακουτζίδης, Β. Τζαφόλιας.
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Σιδέρης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Σελαμάι (83’ Φλώρος), Νταής, Τζαβέλλας (36’ Αναγνωστόπουλος), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Κονόμι, Φουντοραδάκης (46’ Διγαλάκης), Ράπτης, Στυλ. Αλεξίου, Μουρούτης, Ντούνης, Χαρίσης, Μπανάι, Βουλωμένος (86’ Καλαμάτας), Πασάς, Θ. Βλάχος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας σημείωσε ο γηπεδούχος Παθιακάκης, που εμφανίσθηκε βελτιωμένος κι επικράτησε 1-0 της Άνοιξης. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες!
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 36’ ο Ρόμπολας με πλασέ, ενώ στο 10’ ο Ιορδανίδης είχε δοκάρι. Επίσης, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ στο 20’ για ανατροπή του Ιορδανίδη εντός περιοχής.
Η Άνοιξη είχε απουσίες αλλά στάθηκε καλά στο γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες, που έχασε από επιπολαιότητα… Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν κι αυτοί πέναλτυ σε ανατροπή του Δρακόπουλου, αλλά ο διαιτητἠς είχε ήδη σφυρίξει επιθετικό φάουλ.
Απεβλήθηκαν απευθείας με κόκκινη κάρτα, τόσο ο Έσι Άλη στο 67’ για κτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης όσο και ο Δρόσος στο 83’ για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ρόμπολα, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Στο 80’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου, ο Μουλάς απέκρουσε την μπάλλα, αυτή κτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια -όπως υποστηρίζουν οι της Άνοιξης- πέρασε την γραμμή τέρματος και με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων την έβγαλε έξω. Ο αρμόδιος βοηθός δεν έδειξε γκολ!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Ρούντος, Παπαδιώτης. Ο Άνοιξη διαμαρτύρεται για αποφάσεις του διαιτητή…
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Ανεζύρης, Αγγελίνας, Ξενάκης, Ταμάμης, Θεοδώρου (56’ Σπαγής), Φωτίκας, Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης (78’ Διαμαντόπουλος), Ρόμπολας, Β. Γερογιάννης (90’ Κότσαλος).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Γεωργούσης, Τρακάκης, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Καραχάλιος, Ε. Άλη, Δρακόπουλος (46’ Δαρζέντας), Πούφλης, Κωβαίος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money