Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1–0
Ο γηπεδούχος Κεραυνός πέτυχε την πρώτη του εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα και η Μάχη γνώρισε την πρώτη ήττα της. «Λυτρωτής» του Κεραυνού αναδείχθηκε στην εκπνοή του αγώνα (91’) ο Μουσαράι, με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η Μάχη αγωνίσθηκε με αυταπάρνηση και παραλίγο να έπαιρνε την ισοπαλία…
Ο Κεραυνός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης αλλά η αμυντική διάταξη της Μάχης δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες.
Διαιτητές: Φωστέρης (έδειξε 9 κίτρινες κάρτες) – Δ. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Βεζύρης, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Σότα (60’ Σάμιος), Ξένος, Δογάνης, Τσίκλος, Κακαράς, Μουσαράι (93’ Μαγγανάς), Κοντογιάννης (53’ λ.τρ. Δ. Λιούμης), Έλενας (78’ Αθ. Λιούμης).
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Άγγ. Σιδέρης (68’ Ρήγας), Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Σελαμάι (88’ Ν. Σιδέρης), Χατζηπέτρος, Αναγνωστόπουλος (36’ λ.τρ. Φλώρος), Μίχας, Ελευθ. Παπαδόπουλος.
* Ο βοηθός προπονητής της Μάχης Νίκος Κοντάκης, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Κατεβήκαμε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω απουσιών και αναγκαστήκαμε να παίξουμε και με παιδιά από τους νέους! Η προσπάθεια όλων ήταν κυριολεκτικά συγκινητική απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα και μια καυτή έδρα».
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–2
Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, νίκησαν τα Γλυκά Νερά στο Λαύριο τη Λαυρεωτική με 2-0. Οι προσπάθειες των δύο πλευρών ήταν ανάλογες της ποιότητας των αντιπάλων. Η γηπεδούχος Λαυρεωτική δεν έκανε καλή εμφάνιση και χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να καταφέρει να παρουσιάσει ισχυρό σύνολο. Τα Γλυκά Νερά έδειξαν την ανωτερότητά τους αλλά άργησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι αφού έχασαν πολλά τετ-α-τετ…
Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Αλέξης Αλεξίου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (0-1). Στο 26’ είχε δοκάρι ο Βάρδας, με νέο σουτ εκτός περιοχής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο Μπουγατσιάς με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος (0-2). Διαιτητές: Πανούτσος – Γκόντα, Χόικας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Σέμπρος, Βουκελάτος (86’ Λαναράς), Παντελιάς, Φετολλάρι (81’ Σαλίβερος), Κορωνιάς, Κ. Δρούγκας, Χρήστου, Βελετάκος, Μιχαηλίδης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Ρέκα (81’ Μανιός), Γιουβανέλλης, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλ. Αλεξίου, Νάνος, Γάσπαρης (70’ Μπουγατσιάς, 88’ λ.τρ. Μπέντας), Χίσο (85’ Μπελεβέτης), Στίσι.

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2
Τα καλύτερα Καλύβια υπερίσχυσαν του γηπεδούχου Κορωπίου, που περνάει κρίση… Κακή ήταν η αρχή για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν μόλις στο 10’ με τραυματισμό τον αρχηγό και στυλοβάτης της άμυνάς τους Χριστόπουλο. Πάντως, ο αντικαταστάτης του Κοτλίδας ανταποκρίθηκε πλήρως (κἐντρο άμυνας μαζἰ με τον Χρ. Κετέογλου) στις ανάγκες του αγώνα.
Στο 23’ ο Γιάννης Αλεξίου πραγματοποίησε μακρινή πάσα στον κενό χώρο, όπου πετάχθηκε ο Κάιδος, ξεπέρασε την όποια αντίσταση του αμυντικού που τον ακολούθησε και με πλασέ-λόμπα σημείωσε το 0-1. Τα Καλύβια ήλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και το Κορωπί απείλησε σοβαρά μόνο στο 41’ όταν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων απεσώβησαν τον κίνδυνο.
Στο  β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πήραν τον έλεγχο του κέντρου και στο 51’ ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε μακρινή διαγώνια πάσα ακριβείας του Στέλιου Αλεξίου, κι αιφνιδιασμό της άμυνας των Καλυβίων (1-1).
Στο 55’ ο Χατζηστεφάνου είχε δοκάρι και στο 56’ ο Κάιδος (μετά από νέο συνδυασμό με τον Γιάννη Αλεξίου) πέτυχε το 1-2. Από το 70’ και μετά τα Καλύβια δεν απειλήθηκαν ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ σε φάση διαρκείας στο 85’, όταν ο Ράπτης έδιωξε δύο φορές την μπάλλα πάνω στην γραμμή τέρματος καθώς ο Κονόμι βρισκόταν εκτός θέσης!
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Καραθανάσης.
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Κονόμι, Στυλ. Αλεξίου, Μουρούτης, Ράπτης, Ντόκας (84’ Φουντοραδάκης), Θ. Βλάχος, Χαρίσης, Μπανάι, Πασάς, Βουλωμένος, Ντούνης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Πασκάλι (60’ Καραγιάννης), Πατσαούρας, Χριστόπουλος (10’ λ.τρ. Κοτλίδας), Χ. Κετέογλου, Ντίνος, Χατζής, Ιω. Αλεξίου (73’ Πάτσης), Κάιδος,  Κυριόπουλος (60’ Χρυσοχόου), Χατζηστεφάνου.
* Δύο περίεργοι «φίλαθλοι» του Κορωπίου προσπάθησαν (σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα) να δημιουργήσουν επεισόδιο, υβρίζοντας τον προπονητή των Καλυβίων Παναγιώτη Χριστοφιλέα, αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων τα χειρότερα απεφεύχθησαν…
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0–0
Ματς χωρίς γκολ, που είχε μεν καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν στο α’ ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος εξελίχθηκε με δυνατές προσωπικές μονομαχίες… Ήταν ο πρώτος βαθμός του Θησέα. Έχασε ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ο Αστέρας. Δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται κανείς για το αποτέλεσμα…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Λάμπρου.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Βαγγ. Κωνσταντόπουλος, Τασσόπουλος, Τσατσούλας, Νικολέας, Διασίτης (68’ Δημητρίου), Ανδρεαδάκης (90’ Γεωργιόπουλος), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου (74’ Μάρ. Γεωργιάδης).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μαραγκός (68’ Τσακύρης), Μαυροθαλασσίτης (74’ Ρίκος), Μίχος (82’ Κοτζάι), Αλ. Παπαγεωργίου, Δ. Παπάζογλου, Νιούμαν (88’ Γιαμάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money