Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ




Ο Αετός Πικερμίου και ο Μάνος Χωριανόπουλος έλυσαν την συνεργασία τους και στον πάγκο των Πικερμιωτών θα βρίσκεται πλέον ο Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος ήλθε σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αετός, ανακοίνωσε και επίσημα την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Μάνο Χωριανόπουλο, ο οποίος παρέμεινε ως τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, όπως και την έναρξη συνεργασίας με τον Πέτρο Τσιγκούλη.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Αετού Πικερμίου μαζί με τον προπονητή κ. Μάνο Χωριανόπουλο αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους. Ευχαριστούμε τον κ. Χωριανόπουλο για το έργο που έχει παράγει μέχρι σήμερα. Έργο αξιόλογο και γι’ αυτόν το λόγο ο κ. Χωριανόπουλος παραμένει στην οικογένεια του Αετού και συνεχίζει σαν τεχνικός διευθυντής των τμημάτων ακαδημιών ποδοσφαίρου, τα οποία θα καθοδηγήσει στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Παράλληλα, ανακοινώνουμε την πρόσληψη του αναγνωρισμένης αξίας προπονητή κ. Πέτρου Τσιγκούλη, για να οδηγήσει την ομάδα του Αετού ακόμα ψηλότερα».
Η πρόεδρος
Κολοβού Ευανθία


* Επίσης, ο Αετός Πικερμίου απέκτησε τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Δογάνη, που έμεινε ελεύθερος από τον Κεραυνό Κερατέας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money