Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ



Συνεκδικάσθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 18/10/2017 οι εφέσεις των Δ. Γιαρένη και Γ. Παπαμακάριου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Η δικηγόρος του έκπτωτου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, τόλμησε να ζητήσει να μετατραπεί η ποινή σε διετή αποκλεισμό με αναστολή από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο…
Όμως, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων αντέτεινε ότι δεν είναι δυνατόν να μετατραπεί η ποινή σε αποκλεισμό με αναστολή, διότι η πρωτόδικη απόφαση υπερβαίνει τους 6 μήνες που προβλέπει ο νόμος, ώστε να τύχει του ευεργετήματος της αναστολής!
Μάλιστα, ρώτησε τον παρόντα έκπτωτο πρόεδρο «αν συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του», κι εκείνος απάντησε «όχι», ενώ είναι γνωστό (και με φωτογραφικό υλικό) ότι παρίσταται σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Ένωσης! Τότε ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναφέρθηκε στην πρωτόδικη απόφαση, αναφέροντας ότι η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ήταν άμεση εκτελεστή, κι έπρεπε ήδη να έχει απομακρυνθεί ο έκπτωτος από τα καθήκοντά του. Κάτι για το οποίο ο Δ. Γιαρένης δεν ενημέρωσε κανένα, ούτε τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ!
Το δικαστήριο δεν εξέτασε μάρτυρες (μίλησαν μόνο οι δικηγόροι), κι επιφυλάχθηκε να μελετήσει σε βάθος την υπόθεση (ο φάκελος είναι πολύ μεγάλος) για να εκδώσει την απόφασή του αφού κατατεθούν σχετικά υπομνήματα.
Επισημαίνουμε ότι οι εφέσεις ήταν για μείωση της ποινής από πλευράς Γιαρένη και για αύξηση αυτής από πλευράς Παπαμακάριου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή για αντικατάσταση του Δ. Γιαρένη από τα καθήκοντά του στην Ένωση. Βάσει της σχετικής απόφασης, δεν επιτρέπεται να προΐσταται της Επιτροπής Διαιτησίας, ούτε να μετέχει σε οποιαδήποτε διοικητική ενέργεια.

* Πριν την έναρξη της δίκης, έξω από την αίθουσα, έγινε -σύμφωνα με πληροφορίες μας- σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του προκλητικού Δ. Γιαρένη και του δημοσιογράφου Γιάννη Μαυρόπουλου. Ο Γιαρένης συμπεριφέρθηκε υβριστικά κι απείλησε τον Μαυρόπουλο, λέγοντάς του μεταξύ άλλων «θα σε γ….. ο Μελισσανίδης», όπως και άλλες ανοίκειες εκφράσεις. Μετά την λήξη όλης της διαδικασίας στα γραφεία της ΕΠΟ, ο Γ. Μαυρόπουλος μετέβη στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του Γιαρένη για επίθεση και απειλή κατά της ζωής του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money