Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΟΝ Κ. ΚΩΤΣΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ.



Στο άκρο αριστερά ο Κώστας Κώτσαινας (στον τελικό του πρωταθλήματος νέων 2016-7)

Στην εβδομαδιαία ενημερωτική συγκέντρωση των διαιτητών ΕΠΣΑΝΑ, την περασμένη Δευτέρα 2/10/2017, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Πέτρος Κόνιαρης, είπε στους παρευρεθέντες εκεί διαιτητές, ότι ο συνεργάτης της Επιτροπής Κώστας Κώτσαινας έπαψε να είναι «μέλος» της Επιτροπής. Οι διαιτητές επικοινώνησαν με τον κ. Κώτσαινα και τον ενημέρωσαν για το γεγονός. Την επομένη το πρωί (Τρίτη 3/10/2017) ο κ. Κώτσαινας τηλεφώνησε κι έμαθε από τον κ. Κόνιαρη (και όχι το αντίθετο όπως θα ήταν λογικό), ότι με εντολή του έκπτωτου προέδρου Δ. Γιαρένη καταργήθηκε από την Επιτροπή!
Επειδή σ’ αυτή την Ένωση όλα γίνονται υπό πλήρη διαφάνεια, απορούμε για την απομάκρυνση του Κώστα Κώτσαινα από την Επιτροπή Διαιτησίας, δεδομένου ότι έχει προσφέρει απεριόριστα στο τοπικό σύστημα διαιτησίας και όριζε τους διαιτητές σε όλα τα ματς των πρωταθλημάτων υποδομής…
Μοιραία, η σκέψη μας «οδηγήθηκε» στην τελευταία επίσημη παρουσία του κ. Κώτσαινα ως παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα Παθιακάκη-Άνοιξης 1-0 (την περασμένη Κυριακή), όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αποφάσεις του διαιτητή Ζαχαρόπουλου αλλά ο παρατηρητής διαιτησίας ξεκάθαρα τοποθετήθηκε υπέρ των ορθών αποφάσεων του διαιτητή!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ θα αλλάξει σύντομα σύνθεση, μετά την έκπτωση του Δ. Γιαρένη που ήταν πρόεδρός της αλλά και την αντικατάσταση των μελών της Π. Κόνιαρη και Στ. Σούλου.
Το τέλος αυτής της διοικητικής παρέας, που αναστάτωσε την ΕΠΣΑΝΑ, έρχεται γοργά.



* Αρκετές ώρες μετά την ανωτέρω ανάρτηση, ο κ. Κώτσαινας μας τηλεφώνησε για να δηλώσει ότι «όλα έγιναν για λόγους υγείας» του ιδίου… Δεν παρέλειψε, πάντως, να μας πληροφορήσει ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία του με τον έκπτωτο πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δ. Γιαρένη, οπότε αντιληφθήκαμε την πίεση που δέχθηκε…


Υ.Γ.: Τις πληροφορίες του συγκεκριμένου ρεπορτάζ τις μάθαμε από άσχετο με τα γεγονότα παράγοντα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money