Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 4–2
Τα εξαιρετικά Γλυκά Νερά ικανοποίησαν πλήρως με την απόδοσή τους και σημείωσαν εμφατική νίκη επί του ισχυρού Παλληνιακού με 4-2, γκρεμίζοντάς τον από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και περνώντας τα ίδια σ’ αυτήν… Είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιο ντέρμπυ, το οποίο διεξήχθη σε ιδανικές συνθήκες. Ήταν μια θαυμάσια ημέρα, με θεατές που ξεπέρασαν τους 500 και είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι χωρίς ακρότητες, ενώ ο έξοχος αγωνιστικός χώρος βοήθησε τους παίκτες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Τα Γλυκά Νερά αιφνιδίασαν τον Παλληνιακό και μόλις στο 4’ προηγήθηκαν 1-0 όταν σε σέντρα ακριβείας του Γιουβανέλλη, ο Χίσο με προβολή πέτυχε γκολ. Η απάντηση του Παλληνιακού ήταν γρήγορη. Στο 10’ έκανε λάθος η άμυνα των γηπεδούχων και ο αφύλακτος Ηρακλής Αλεξίου, με υποδειγματικό πλασέ ισοφάρισε (1-1). Το ματς κύλησε αμφίρροπο για 15’ λεπτά και στο 27’ ο Μπέντας με φαρμακερό διαγώνιο σουτ από 30 μέτρα έστειλε την μπάλλα στην γωνία του Φυλακτού (2-1). Στο 30’ ο Χρυσάφης κτύπησε φάουλ στην συμβολή των δοκών του Καταχανάκη.
Στο β’ ημίχρονο όλοι περίμεναν την αντίδραση του Παλληνιακού. Όμως, τα Γλυκά Νερά παρ’ ότι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, έβγαιναν συχνά σε αντεπιθέσεις, αναστατώνοντας την άμυνα των φιλοξενουμένων. Καθώς διαφαινόταν περισσότερο η ισοφάριση και λιγότερο η διεύρυνση του σκορ, συνέβη το δεύτερο! Στο 50’ ο Αλέξης Αλεξίου ξέφυγε από το μαρκάρισμα των αμυντικών, μπήκε κι έδωσε πλάγια στον Βάρδα που του επέστρεψε την μπάλλα και με πλασέ ο Α. Αλεξίου σημείωσε το 3-1.
Ακολούθησαν 3 μαζεμένες αλλαγές στον Παλληνιακό (εισήλθαν οι Μπίτιλης, Νικηφοράκης και Μουστόγιαννης). Αλλά στο 60’ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο ταχύτατος Στίσι με δυνατό σουτ (από μπαλλιά του Γιουβανέλλη) έκανε το 4-1 και δύο τα προσωπικά του τέρματα. Ο Παλληνιακός μείωσε άμεσα (63’). Μετά από κτύπημα κόρνερ του Χρυσάφη, επικράτησε αναμπουμπούλα στα καρέ του Καταχανάκη και ο Μπίτιλης με κοντινό σουτ μείωσε σε 4-2.
Στην συνέχεια τα Γλυκά Νερά απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις και ο Παλληνιακός σε μία. Στο 67’ ο Στίσι νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Φυλακτό και στο 77’ ο νεοεισελθών Κετσετζόγλου είχε κεφαλιά από καλή θέση, που μπλόκαρε ο Καταχανάκης. Στο 80’ επέλαση του Μπελεβέτη από πλάγια εξανεμίστηκε αφού δεν έδωσε δίπλα του στον ξεμαρκάριστο Γάσπαρη και σούταρε αδύναμα για να αποκρούσει ο Φυλακτός.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Πολυχρονιάδης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης,  Μπέντας, Αντ. Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλ. Αλεξίου (78’ Γάσπαρης), Νάνος, Στίσι (88’ Ρέκα), Χίσο (92’ Μπουγατσιάς), Γιουβανέλλης (68’ Μπελεβέτης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (56’ Θρ. Νικηφοράκης), Ανδρίκος, Κολοτούρος, Μαλάι, Χρυσάφης, Σάμιος (57’ Μουστόγιαννης), Καλιαμπάκας (72’ Κετσετζόγλου), Γεωργουδάκης (56’ Μπίτιλης), Ηρ. Αλεξίου.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 3–5
Απόλαυση επιθετικού ποδοσφαίρου ήταν το ματς του Αγίου Στεφάνου, όπου ο καλύτερος Αστέρας Βάρης επικράτησε του γηπεδούχου Ολυμπιακού με 5-3, που προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ αλλά βρέθηκε ισόπαλος στο ημίχρονο (2-2) και ηττημένος στο τέλος του αγώνα (3-5). Ο Αστέρας πέρασε πλέον δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα και είναι η μόνη αήττητη ομάδα στην Α’ κατηγορία…
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Στο 4’ ο Ζουρούδης.
1-1: Στο 6’ ο Κούτρος.
2-1: Στο 14’ ο Παπαντζίμας.
2-2: Στο 25’ ο Δημήτρης Παπάζογλου.
2-3: Στο 49’ ο Νιούμαν.
2-4: Στο 68’ ο Δ. Παπάζογλου.
3-4: Στο 80’ ο Ζουρούδης.
3-5: Στο 93’ ο Μαραγκός.
Ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες στο 82’ λόγω αποβολής του Μανάλη.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Σπυρόπουλος, Μήταρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (65’ Μπαλόκας), Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Ράλλης (60’ Παπιδάκης), Μπούμπας, Κατσέρης, Παπαντζίμας, Μαστρογιάννης (75’ Χρ. Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος (66’ Λεων. Παπαγεωργίου).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης (56’ Μαραγκός), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (69’ Αλ. Παπαγεωργίου), Δ. Παπάζογλου (87’ Διακρούσης), Νιούμαν (76’ Γκιέργκι).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΡΚΟ 0–1
Επεισοδιακό παιχνίδι με 4 αποβολές έγινε στο Λαύριο, όπου η ελλιπής Μαρκό πήρε την νίκη με 1-0 από την βελτιωμένη κι ενισχυμένη Λαυρεωτική. Το ματς δεν είχε ρυθμό και πήγε στην δύναμη, με αποτέλεσμα να γίνονται πολλές προσωπικές αψιμαχίες και φάουλ. Μέτριοι αντίπαλοι, πολλά νεύρα και λίγες φάσεις… Πάντως, οι γηπεδούχοι άξιζαν καλύτερης τύχης ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν το πραγματικό τους εαυτό. Το πολύτιμο γκολ σημείωσε στο 36’ ο Μασκλαβάνος ενώ η Λαυρεωτική διαμαρτυρήθηκε ότι έγιναν δύο φάουλ εις βάρος παικτών της, πριν φθάσει η μπάλλα στον σκόρερ(0-1).
Στο 89’ απεβλήθησαν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βουκελάτος και με δεύτερη κίτρινη ο Δημογιάννης. Επίσης, στο 93’ με απευθείας κόκκινες κάρτες αποβλήθηκαν οι Παντελιάς και Σιδέρης.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Β. Τζαφόλιας, Κουτζιακουτζίδης. Παράπονα για την διαχείριση του αγώνα από τον διαιτητή διατύπωσαν οι αντίπαλοι, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αντικειμενικός στις υποδείξεις του.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Τζιτζιφάτος (57’ Λάμπρος), Χουσεΐν, Βουκελάτος, Κορωνιάς, Παντελιάς, Φετολλάρι (46’ Αντόνιο), Χαμόλι (46’ Σαλίβερος), Κετέογλου, Σέμπρος (57’ Ζουμάς), Βελετάκος, Μιχαηλίδης.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Σκόρδας, Σιδέρης, Δημητρακόπουλος, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης, Γκιούζι, Μασκλαβάνος, Λάπας (91’ Ν. Γκρουστιώτης), Μάτι (85’ Πολυμενάκος).
* ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΛΗΣΤΩΝ…
Νεαροί ναρκομανείς φαίνεται ότι είναι οι δράστες των ζημιών που έγιναν στα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών της Μαρκό, στο γήπεδο Μαρκοπούλου, όπου τα είχαν αφήσει για να πάνε στο Λαύριο για τον αγώνα με την Λαυρεωτική! Έμειναν έκπληκτα τα μέλη της αποστολής της ομάδας, όταν γύρισαν στο γήπεδο, μετά το ματς με τη Λαυρεωτική και διαπίστωσαν ότι τους είχαν σπάσει τα αυτοκίνητα και τους είχαν αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα, κατά την διάρκεια της απουσίας τους στο Λαύριο!
Ο πρόεδρος της Μαρκό Θανάσης Λάμπρου, ειδοποιήθηκε πρώτος για το περιστατικό και κατευθύνθηκε στο γήπεδο Μαρκοπούλου, κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου διαπίστωσε την μεγάλη ζημιά. Για το γεγονός έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπουλου και αναζητούνται οι δράστες. Εύκολα αντελήφθησαν όλοι οι παθόντες ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη ενέργεια με συγκεκριμένο σχέδιο…
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–3
Μεγάλη νίκη του Άρη Βούλας στην Ανθούσα επί της καλύτερης Ατλαντίδας με 3-2. Προηγήθηκε 0-2 ο Άρης με τέρματα στο 6’ με σκόρερ τον Μήτρο (0-1) και στο 17’ με τον Κολτσίδα (0-2) ενώ στο 12’ είχε δοκάρι η Ατλαντίδα με τον Κωτσάκη.
Το 1-2 έγινε στο 36’ από τον Καρακώστα και στο 82’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 με τον Θεοδωράκη. Το άπιαστο δυνατό σουτ του Κολτσίδα εκτός περιοχής στο 86’ έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους (2-3). Ο Άρης δεν είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ ενώ η Ατλαντίς αδικείται από το τελικό σκορ.
Διαιτητές: Πανούτσος – Δ. Τζαφόλιας, Χόικας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Αραχωβίτης, Καββαδίας (78’ Θεοδωράκης), Κουφοκώστας (46’ Αναστασίου), Καλφακάκος, Μπενέκος, Ηλ. Γιαννόπουλος, Καρακώστας (73’ Κιούρκος), Κωτσάκης (62’ Τσαδήμας), Σιούτης, Μαργέτης, Καστής.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Αθανασίου, Κολτσίδας, Δημ. Γιαννόπουλος (89’ Παναγιωτακάκος), Πλίτσης, Κωστόπουλος, Λιόσης, Χούντα (43’ Σπυρόπουλος), Μουστεράκης (82’ Πραστός), Σταμάτης, Μήτρος (74’ Θάνος), Βελλής.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0–1
Η Μάχη Μαραθώνα πέτυχε σπουδαία νίκη στον Κόκκινο Μύλο επί του Νικολακάκη (1-0), με γκολ που σημείωσε στο 44’ στην μοναδική ίσως ευκαιρία που είχε σε όλο το παιχνίδι. Η πίεση των γηπεδούχων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Νικολακάκης έχασε κλασικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, που οι γηπεδούχοι διατήρησαν εμφανή υπεροχή. Όμως η Μάχη πέτυχε τέρμα στο 44’ (τέλος ημιχρόνου) και απογοήτευσε τους γηπεδούχους…
Στο 13’ ο Κωστόπουλος νικήθηκε από τον Παππά και ακολούθησε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο (34’ τετ-α-τετ Μαβίδη, 35’ κεφαλιά του Κουμουλίδη, 37’ πάλι ο Κουμουλίδης έχασε απίστευτο τετ-α-τετ). Στο 44’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίχα, ο Βούσουλας βρέθηκε μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή, με άνετο πλασέ 0-1.
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Μια κεφαλιά του Μαβίδη (48’) κι ένα πλασέ του ίδιου (49’), δεν άφησε ο Παππάς, παραχωρώντας κόρνερ. Η Μάχη σε αντεπιθέσεις απείλησε με τον Καπράλο και τον Λευτ. Παπαδόπουλο. Στο 73’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καπράλος ενώ είδε κίτρινη κάρτα ο Τσαβουσιάν, για μεταξύ τους επεισόδιο. Όμως, οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύθηκαν ούτε το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γκόντα, Κυριακόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Στουραΐτης, Δαμιανίδης (58’ Καβάσης), Τσαβουσιάν, Πάσσαρης, Τσαπανίδης (86’ Νίκας), Πεΐδης (75’ Νταγιάντας), Σπ. Κωστόπουλος, Αλ. Παπαδόπουλος, Μαβίδης, Κουμουλίδης, Ανδρ. Μουκάνης (70’ Σοφιάνοβ).
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Νικ. Σιδέρης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Αλ. Κοροβέσης (80’ Αναγνωστόπουλος), Νταής, Καπράλος, Μίχας (90’ Σελαμάι), Ελ. Παπαδόπουλος (82’ Καρακοζίδης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–0
Λευκή ισοπαλία στην Αγ. Μαρίνα μεταξύ Θησέα και Καλυβίων. Οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν -πιο κλασικές οι γηπεδούχοι- όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Τα Καλύβια έδειξαν να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο επιθετικό πρόβλημα αλλά και ο Θησέας δεν ήταν καλύτερος, παρ’ ότι αναζήτησε διακαώς την νίκη!
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Κάλλης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μάρ. Γεωργιάδης, Βαγγ. Κωνσταντόπουλος (73’ Δημ. Δημητρίου), Τασσόπουλος, Νικολέας, Οικονόμου, Διασίτης (54’ Μηναδάκης), Ανδρεαδάκης, Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου (80’ Σοφρόνι).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Λάμπρ. Καραγιάννης (73’ Δημ. Οικονομίδης), Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Χατζής, Χρυσοχόου, Ιω. Αλεξίου, Κυριόπουλος (64’ Πασκάλι, 87’ Πάτσης), Κάιδος, Χατζηστεφάνου (79’ Καρελιώτης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–0
Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Τσούκα, ο Κεραυνός νίκησε γηπεδούχος τον Παθιακάκη 2-0 (με δύο τέρματα του Αουρέλ Μουσαράι) αφού έπαιξε μέτριο ποδόσφαιρο, καθώς οι παίκτες του φάνηκε να κάνουν …αγγαρεία! Γεγονός που προκάλεσε μουρμούρα στην εξέδρα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι -μια νεανική ομάδα- πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι σε «ισορροπία», κέρδισαν πέναλτυ (που απέκρουσε ο Τσούκας) αλλά υστέρησαν σε δύναμη.
Το 1-0 πέτυχε στο 5’ ο Μουσαράι (ο Έλενας που έπαιζε με πυρετό και αργότερα αντικαταστάθηκε, πάσαρε στον Μουσαράι, κι αυτός με πλασέ σκοράρησε). Το γρήγορο γκολ ίσως επηρέασε τους παίκτες του Κεραυνού, που ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με μία μόνο (στο 25’) καλή ευκαιρία. Από την πλευρά του ο Παθιακάκης έχασε καλή ευκαιρία στο 20’.
Επίσης, στο 50’ ο Παθιακάκης έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν ευνοήθηκε από τις κόντρες και στο 63’ κέρδισε πέναλτυ, όταν ο Τσίκλος ανέτρεψε τον Ανεζύρη. Το πέναλτυ εκτέλεσε αδύναμα ο Κατσιγιάννης και ο Τσούκας απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά γωνιά του τέρματός του.
Ο Κεραυνός συνέχισε στον ίδιο μέτριο ρυθμό αλλά πέτυχε κι άλλο γκολ στο 75’, πάλι με τον Μουσαράι. Ο  Ντάη κινήθηκε από πλάγια θέση και σέντραρε στην περιοχή, όπου ο σκόρερ με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Διαιτητές: Φωστέρης – Καραθανάσης, Ρούντος. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (6 στους γηπεδούχους).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Τσούκας, Ν. Βανγκέλι, Σάμιος (81’ Γκούτσε), Τσίκλος, Ξένος, Δ. Λιούμης, Έλενας (40’ λ.τρ. Κοντογιάννης), Κακαράς, Μουσαράι (87’ Θαν. Λιούμης), Δογάνης (65’ Κατσίκης), Ντάη.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Ταμάμης (89’ Τζάος), Ρακιτζόπουλος, Ξενάκης, Σπαγής, Βαγγ. Θεοδώρου (83’ Κατσός), Φωτίκας (67’ Διαμαντόπουλος), Αγγελίνας, Κατσιγιάννης, Ρόμπολας, Βασ. Γερογιάννης (59’ Ανεζύρης).

ΚΟΡΩΠΙ – ΑΝΟΙΞΗ 0–1
Ο Ηλίας Κωβαίος «καθάρισε» πάλι για την Άνοιξη, πετυχαίνοντας γκολ στο 73’ μετά από πάσα του Καραχάλιου (0-1) και δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Οι φάσεις του αγώνα ήταν λίγες και οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν στοιχεία τέτοιας δυναμικής που θα τους εξασφάλιζε την υπεροπλία απέναντι στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διαθέτουν καλύτερη ποιότητα…
Η επικράτηση της Άνοιξης ήλθε φυσιολογικά αφού το Κορωπί δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί επιθετικά τις όποιες ευκαιρίες του.
Διαιτητές: Πανούτσος – Μπουξμπάουμ, Δ. Τζαφόλιας. Ο διαιτητής «μοίρασε» 9 κίτρινες κάρτες…
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Κονόμι, Χρ. Μπανάι (87’ Καλαμάτας), Ράπτης, Στυλ. Αλεξίου, Βίκτ. Παπαδόπουλος, Ντούνης, Χαρίσης, Ντόκας (77’ Φουντοραδάκης), Μουρούτης, Πασάς, Θ. Βλάχος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Τρακάκης, Άλι, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης (46’ Αλ. Καραχάλιος), Γεωργούσης (84’ Μιχαηλίδης), Δρακόπουλος (94’ Ξένος), Δαρζέντας, Κωβαίος (90’ Νίκολλι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money