Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ



Διοικητικές αλλαγές φημολογείται ευρύτατα ότι βρίσκονται σε εξέλιξη στον Παλληνιακό, η ομάδα του οποίου πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται ακόμη επίσημα από τους αρμόδιους παράγοντες του συλλόγου, αναφέρουν ότι προωθείται αναδιάρθρωση του Δ.Σ. χωρίς την συμμετοχή του προέδρου Γιάννη Καμπουρίδη, του γενικού αρχηγού Θόδωρου Καλφακάκου και του μέλους Γρηγόρη Γιαβρούδη. Αντίθετα, φαίνεται να παραμένουν στη νέα διοίκηση οι Χρήστος Αναστασίου και Λευτέρης Θεοχάρης.
Κάποιοι χαρακτηρίζουν την εξέλιξη ως «πραξικόπημα», κι άλλοι ως «κανονικότητα»…
* Στον ιστότοπό του ο κ. Καμπουρίδης έχει γράψει γενικώς και αορίστως: «Οι άνθρωποι φανερώνουν τον πραγματικό εαυτό τους όταν πια δεν σε χρειάζονται»! Επίσης, δίνει τον ορισμό της υποκρισίας: «Υποκρισία είναι όταν λέω ένα πράγμα αλλά κατά βάθος πιστεύω κάτι άλλο. Όταν φανερώνω ένα πρόσωπο αλλά κατά βάθος είμαι κάποιος άλλος. Η υποκρισία, με άλλα λόγια, είναι το αντίθετο της γνησιότητας και της ειλικρίνειας. Ένας άνθρωπος πέφτει στην κατάσταση της υποκρισίας όταν προσπαθεί να διατηρήσει μια εξωτερικά καλή εικόνα του εαυτού του προς τους άλλους, χωρίς ταυτόχρονα να φροντίζει ώστε και εσωτερικά να είναι αυτός ο καλός άνθρωπος που θέλει να φαίνεται ότι είναι».
* Στον δικό του ιστότοπο ο κ. Καλφακάκος έχει αναρτήσει τις ακόλουθες άσχετες φράσεις: «Πιστεύεις κάποιους ανθρώπους, που στο τέλος βλέπεις ότι ήτανε μία άδεια βάρκα»… Κι άλλο: «Τους ανθρώπους να τους μετράς στο τέλος. Στην αρχή όλοι καλοί φαίνονται. Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ τους ψεύτικους ανθρώπους, που όταν βρούμε κάποιον αληθινό, ψάχνουμε να βρούμε το λάθος του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money