Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ: Ο ΔΗΜ. ΟΡΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ



Η αδυναμία του προέδρου του Α.Ο. Κορωπίου Δημήτρη Ορνάκη να ανταποκριθεί στις ανάγκες της προσπάθειας για συνένωση και τελική συγχώνευση των δύο ομάδων του Κορωπίου, έχει δημιουργήσει κακό κλίμα και σχεδόν την διακοπή των διμερών συζητήσεων, ώστε ο Α.Ο. Κορωπίου και η Δόξα Κορωπίου να δημιουργήσουν την νέα ομάδα «Κορωπί 1903», με διοίκηση κατά πλειοψηφία από παράγοντες της Δόξας και βασικούς συνεργάτες του προέδρου Νίκου Λιακούτση, μαζί με τον κ. Ορνάκη και 2-3 ακόμη βασικά στελέχη του ΑΟΚ.
Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία. Όμως, αν και είχε αποφασισθεί η σύγκλιση κοινών Γενικών Συνελεύσεων των δύο σωματείων, ο κ. Ορνάκης φαίνεται ότι «κάνει πίσω» και δεν ανταποκρίνεται…
Γνωστοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Κορωπίου επιθυμούν και στηρίζουν την συγχώνευση, αποβλέποντας στην δημιουργία μιας ομάδας ενιαίας και πανίσχυρης.
Για την ώρα, όμως, το κλίμα είναι αρνητικό από την πλευρά του Α.Ο. Κορωπίου, η διοίκηση του οποίου ανταποκρίθηκε στην προσφερθείσα συνεργασία με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, μόλις η Δόξα ανακοίνωσε την συνεργασία της με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού! Με τέτοιες λογικές δεν γίνεται συγχώνευση ούτε καλλιεργείται κλίμα εμπιστοσύνης για συνεργασία και κοινή γραμμή πλεύσης από μία δυνατή ομάδα του Κορωπίου, που θα κάνει την διαφορά!
Η απόφαση του Α.Ο. Κορωπίου να μην πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση με θέμα την συγχώνευση με την Δόξα, θα αναδείξει άλλη μια φορά την ανερμάτιστη παραγοντική αντίληψη των παραγόντων εκείνων, που βλέπουν μόνο προσωπικά συμφέροντα στο ποδόσφαιρο και όχι την προσπάθεια των παιδιών της περιοχής να «παίξουν μπάλλα» και να προβάλλουν το ταλέντο τους…
Πάντως, ο πρόεδρος της Δόξας Νίκος Λιακούτσης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Τις επόμενες ημέρες πρέπει να συγκληθούν οι Γενικές Συνελεύσεις των δύο σωματείων για την συγχώνευση. Αυτό έχουμε συμφωνήσει με τον ομόλογό μου του Κορωπίου Δ. Ορνάκη. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο ΑΟΚ δεν θα κάνει Γενική Συνέλευση με θέμα την συγχώνευση. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχει κάνει πίσω για μια ακόμη φορά ο κ. Ορνάκης. Κι αυτό, εγώ το αποκαλώ προδοσία! Όταν λες ότι θα κάνεις την Γ.Σ. και δεν προχωράς, τότε τι να υποθέσω; Εγώ όταν δίνω τον λόγο μου, τον τηρώ. Κι αυτό πρέπει να κάνει και ο ομόλογός μου. Το Κορωπί, όλη η πόλη, θέλει την συγχώνευση. Και απορώ γιατί δεν την τολμούν; Εγώ είμαι εδώ. Δεν κρύβομαι και περιμένω -αν πράγματι τους ενδιαφέρει- να κάνουμε μια δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money