Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΣΤΟ Κ.Α.Τ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!



Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη ο 34χρονος πολύ καλός ποδοσφαιριστής του Αφιδναϊκού Γιάννης Νικολάου, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε οδηγώντας την μηχανή του στην παραλία Καλάμου. Ένα μηχανάκι απρόσεκτου νεαρού τον κτύπησε και του προξένησε ζημιά στα δάκτυλα του αριστερού του ποδιού.
Η ατυχία του συμπαθούς Γιάννη, θα τον κρατήσει μερικές ακόμη ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς οι ευχές απ’ όλους τους φίλους, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους της περιοχής είναι κοινές, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αθλητικούς χώρους (επίσημες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Αφιδναϊκός και το Συκάμινο).
Από «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» φίλε Γιάννη, περαστικά, θερμές ευχές για γρήγορο ξεμπέρδεμα και προσοχή -πάνω απ’ όλα- στην υγεία σου. Να γυρίσεις «σιδερένιος»!
* Στην ανακοίνωσή του ο Αφιδναϊκός επισημαίνει χαρακτηριστικά και με έμφαση: «Ο Μπουτ (υποκοριστικό του Γιάννη Νικολάου) ήταν ο στυλοβάτης της πολύ καλής πορείας της ομάδας μας. Ένας στρατιώτης, που αμέριστα βοήθησε σε κάθε δύσκολη στιγμή την ομάδα μας. Δάσκαλος στα μυστικά της μπάλλας για τους μικρούς μας φίλους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money