Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο Γ. ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ



Ο παλιός παίκτης και δεινός σκόρερ του Κουβαρά Γιώργος Χελιώτης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν γενικός αρχηγός των τμημάτων του συλλόγου, ανέλαβε το βαρύ φορτίο της ανάληψης της προεδρίας του Δ.Σ. του Α.Ο. Κουβαρά. Ο κ. Χελιώτης έχει ήδη συμφωνήσει με τους παράγοντες που θα συμπληρώσουν την νέα διοικητική σύνθεση, αλλά διευκρίνισε σε δηλώσεις του ότι εκκρεμεί η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου και η τυπική παραίτηση του απελθόντος προέδρου Θανάση Λάμπρου (σ.σ. ανέλαβε την Μαρκό), δεδομένου ότι η θητεία του ήταν διετής. Επίσης, καθησύχασε τους φίλους της ομάδας, να μην ανησυχούν για το μέλλον του Κουβαρά επειδή όσα ακούγονται ότι οι παίκτες του Κουβαρά θα μετακομίσουν στην Μαρκό, είναι φήμες.
Ο κ. Χελιώτης πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να παρουσιάσουμε έναν ανανεωμένο Κουβαρά, που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στα δεδομένα του νέου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Θα επιλέξουμε τις πιο καλές λύσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».
* Ο κ. Χελιώτης, παλαιός παράγοντας του ποδοσφαίρου στην Ανατολική Αττική, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Λαυρίου, για τον αδόκητο χαμό του ιδρυτή και επί πολλά χρόνια προέδρου του Παλλαυρεωτικού Τάσου Βρούστη, ιδρυτικού στελέχους της ΕΠΣΑΝΑ και γνώστη των κανονισμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money