Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΕΦΥΓΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΒΡΟΥΣΤΗΣ...


Η ΕΠΣΑΝΑ και ο Παλλαυρεωτικός έχασαν την Παρασκευή 17/7 έναν άοκνο εργάτη και φίλο του ποδοσφαίρου, από τα ιδρυτικά στελέχη της Ένωσής μας. Δυστυχώς, η ποδοσφαιρική οικογένεια της Ανατολικής Αττικής και ειδικά του Λαυρίου, θρηνεί για την απώλεια του Τάσου Βρούστη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών, αφού υπέφερε τα τελευταία χρόνια από την νόσο του Πάρκινσον.
Επανιδρυτής του Παλλαυρεωτικού την δεκαετία του 1970, ο Τάσος Βρούστης υπήρξε παίκτης, παράγοντας και όποτε χρειάσθηκε και προπονητής του Παλλαυρεωτικού! Προσέφερε την ζωή του στην ύπαρξη και λειτουργία του συλλόγου ενώ επαγγελματικά ήταν τραπεζικός υπάλληλος της Εμπορικής Τραπέζης (συνταξιούχος τα τελευταία χρόνια).
Πολύ δραστήριος παράγοντας, συνέβαλε τα μέγιστα στην οργάνωση και σωστή λειτουργία της ΕΠΣΑΝΑ στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, ως ένθερμος υποστηρικτής της.
Όνειρό του ήταν να γράψει την ιστορία του Λαυριακού ποδοσφαίρου, με στόχο την συνένωση όλων των ομάδων της πόλης κάτω από την σκέπη του Παλλαυρεωτικού, που θεωρούσε ότι ήταν η «μητέρα» ομάδα της περιοχής, επειδή είχε ιδρυθεί αρχικά το 1928!
Ο Τάσος Βρούστης, ο οποίος άφησε πίσω του δύο γιους, τιμήθηκε προ ετών από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και τον τότε πρόεδρο Δημήτρη Τσάλεζα, για την καλή του συμπεριφορά ως παράγοντας. Σημειωτέον ότι ο Βρούστης είχε πάντοτε αυστηρό κριτήριο για τους διαιτητές και παραπονιόταν «ανοιχτά και φωναχτά» όποτε ένοιωθε ότι η ομάδα του αδικείτο…
Η εξόδιος ακολουθία του Τάσου Βρούστη θα ψαλλεί αύριο Σάββατο 18/7, ώρα 5 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Λαυρίου. Η κηδεία του θ’ ακολουθήσει στο κοιμητήριο της πόλης.
Θα τον θυμόμαστε πάντα, για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από "Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ".
* Το διοικητικό συμβούλιο του Παλλαυρεωτικού συλλυπείται τους οικείους του Τάσου Βρούστη και υπόσχεται να θυμάται πάντοτε την προσφορά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money