Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ



 Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1983 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει αρχίσει την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Πανιωνίου και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στην ΠΑΕ Πανιώνιος, στον Αθηναϊκό, τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, το Δήλεσι Βοιωτίας, την Δόξα Βύρωνος και τελευταία έπαιζε στην Θύελλα Αγ. Δημητρίου.
* Στο μεταξύ, ο ερχόμενο Σάββατο 1 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός Λαυρίου συγκαλεί την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που έληξε.
Ο ηγέτης του συλλόγου Μιχάλης Τσίκλος, του οποίου η παρουσία είναι καταλυτική στην συντήρηση της ομάδας, έχει ιεραρχήσει τις ανάγκες για την δύσκολη ερχόμενη σαιζόν και θέλει να βρει κάποιες λύσεις για την ομαλή πορεία του συλλόγου στο μέλλον… Οι εποχή είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να ανοίξει συζήτηση για την δημιουργία κλίματος αλληλεγγύης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money