Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε ανακοίνωση συνεργασίας προέβησαν την Δευτέρα 23/4 ο γιατρός και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Ξενοφών Ρούσσης και 5 ακόμη γνωστοί παράγοντες του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής, οι 4 από τους οποίους είναι μέλη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν την δημιουργία ξεχωριστής παράταξης για την διεκδίκηση της νέας διοίκησης που θα προκύψει στις προσεχείς εκλογές, γράφοντας σχετικά:

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η Ένωση πορεύεται στο σταυροδρόμι των εξελίξεων και των αποφάσεων. Τα μηνύματα που στέλνουν ολοένα και περισσότερα σωματεία δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, ενώ σημαντική είναι η αντίδραση των παραγόντων τόσο για την οικονομική κρίση όσο και για την απαξίωση των θεσμών και των αξιών που θίγει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή, η Ένωση χρειάζεται να πετύχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, εμπνευσμένη και συντονισμένη από μία ομάδα ανθρώπων που έχουν οραματισμό, αρχές, αξίες και πραγματοποιήσιμες ιδέες.

Είμαστε εδώ, λοιπόν, για να υπερασπιστούμε, να προάγουμε, να διαφυλάξουμε αυτό το άθλημα που τόσο αγαπάμε, το υγιές ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, μακριά από νοοτροπίες πελατειακών σχέσεων και καρεκλοκενταύρων.

Σεβόμενοι την ιστορία του κάθε σωματείου και των παραγόντων, που με πραγματικές θυσίες συνεχίζουν -παρά το δύσκολο των καιρών- το έργο τους, στοχεύουμε στην απόλυτη ισονομία και ισοτιμία των ομάδων. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να εφαρμόσουμε τους νόμους και τους κανόνες, αδιαφορώντας για κάθε κόστος.

Η συνεργασία μας στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στην ταύτιση απόψεων σε βασικές αρχές, στον κοινό μας οραματισμό για μια νέα Ένωση, με νέα ενεργά άτομα στην ομάδα, που θα έχουν κρίση, γνώση για την οργάνωση και την λειτουργία του ποδοσφαίρου, άτομα με εμπειρίες και νέες ιδέες.

Σ’ αυτή την προσπάθεια σας καλούμε να συμπορευτούμε όλοι μαζί, μαζί να αγωνιστούμε. Εμείς πιστεύουμε στη συνεχή και μείζονα προσπάθεια όλων μας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας και να οδηγήσουμε την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. σε ένα καλύτερο αύριο».

ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
ΞΕΝ. ΡΟΥΣΣΗΣ
ΓΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Ι. ΔΕΣΥΠΡΗΣ
Π. ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ
Γ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ
Μ. ΚΟΝΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money