Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 3-0

Με 3 γκολ στο β’ ημίχρονο, που ο Αχιλλέας έπαιζε με 10 παίκτες, ο Σαρωνικός σημείωσε μεγάλη νίκη και παραμένει στα φαβορί για άνοδο.
Πάντως, ο Αχιλλέας μας διατύπωσε (θα το κάνει και εγγράφως προς την ΕΠΣΑΝΑ, μας είπαν) την απίστευτη πίκρα των ανθρώπων του για την «σφαγιαστική» (έτσι την χαρακτήρισαν) διαιτησία του Διαγγελάκη, η οποία –μας επανέλαβαν- δεν «προστάτευσε» απλώς τον Σαρωνικό αλλά πρακτικά του έδωσε τη νίκη!

Στο πρώτο ημίχρονο, που οι ομάδες ήταν πλήρεις έγινε καλό παιχνίδι, με χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές (οι 4 στις 6 από τον Σαρωνικό).

Οι ισορροπίες άλλαξαν όταν απεβλήθη στο 45’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ξενάκης του Αχιλλέα. Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους (51’) ο Σαρωνικός άνοιξε το σκορ με τον Καραγιάννη, που εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Αναγνωστόπουλου, σε κτύπημα φάουλ του Κερμέζο. Πριν καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα (59’). Μετά από κόρνερ, κέρδισε κεφαλιά ο Γιάννης Τζιβίλογλου, δίνοντας στον Ευτύχη Τζιβίλογλου, ο οποίος σκοράρησε για το 2-0. Η αντίδραση του Αχιλλέα ήταν σπασμωδική και αναποτελεσματική. Έτσι, δεν άργησε και το 3-0 στο 80’ με σκόρερ τον Ναυπλιώτη.

Οι εκπρόσωποι του Αχιλλέα, μιλούν για αδικίες εξώφθαλμες εις βάρος της ομάδας τους, όπως η 2η κίτρινη κάρτα που έπρεπε να έχει δει ο Ε. Τζιβίλογλου στο 20’, όταν έπιασε την μπάλλα με τα χέρια, χωρίς να τιμωρηθεί. Επίσης, θεωρούν άδικη την αποβολή του Ξενάκη και δήλωναν πολύ εκνευρισμένοι για σειρά σφυριγμάτων και υποδείξεων, που αποσκοπούσαν στο «σπρώξιμο» του Σαρωνικού, μέσα στην εστία του Αχιλλέα! Βοηθοί του Διαγγελάκη ήταν οι Ανδρεάδης και Σπίθας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Γιάν. Τζιβίλογλου, Κετέογλου, Ευτ. Τζιβίλογλου, Λεζάκης (80’ Στεφανίδης), Θάνος, Σ. Αλεξίου, Αρχοντής (46’ Κερμέζο, 55’ λ.τρ. Τόλιας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Αναγνωστόπουλος (85’ Σταυριανουδάκης), Σταφυλάς, Σκούταρης (60’ Παπαχρήστου), Ξενάκης, Ε. Σταυρόπουλος, Παπαναστασίου, Μπουσάι (53’ Κιοϊντέσης), Μπούσκος, Τσιάκαλος, Φούντας, Σταματόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money